Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meddig érdemes küzdeni az...

Meddig érdemes küzdeni az álmainkért?

Figyelt kérdés
Ha van valami amit a világon a legjobban szeretnél, anyagilag is megvalósítható lenne, de van 1-2 akadály... Szóval próbálkoznál amíg látsz egy kis esélyt vagy hagynád? (Konkrétumokat nem nagyon szeretnék írni, nehogy vki rám ismerjen- bocs)
2012. márc. 14. 19:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Küzdj az álmaidért, ha megtudod valósítani akkor tedd meg!!
2012. márc. 14. 19:57
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az egyetlen igazi akadály a pénz lenne, szóval ha az van, akkor semmi sem állíthatna meg.
2012. márc. 14. 20:01
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Amíg valóra nem válnak!!!
2012. márc. 14. 20:07
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nagyon sok esetben a pénz miatt kell feladni az embernek az álmait.Kitartás!Amíg van lehetőséged rá hogy tegyél érte addig semmi esetre se add fel,mert bánni fogod.Én a tesi fősulira szerettem volna menni,de sajnos nem jött össze bizonyos okokból,viszont a mai napig bánom h nem kerültem be,most meg már sajnos nem fér bele egy suli(anyagi okok miatt főként,ugyanis államira tutira nem vennének fel annyira nem tanultam jól).De ha anno nem hagyom abba bizonyos okokból a sportot és felkészülten megyek felvételizni akkor minden máshogy alakúl.Aztán most ujra azt sportolom amit anno és nagyon sok célom van benne,igaz már nincs annyi évem versenyzőként,de azt még szeretném úgy csinálni h tényleg beleadtam mindent.Bocs h ennyit irtam,nem ez volt a kérdés:) A lényeg h ne add fel egykönnyen az álmaidat,mindig kell lenni célnak!
2012. márc. 14. 20:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a küzdelem nem válik rémálommá.
2012. márc. 14. 20:11
 6/14 anonim ***** válasza:
kell
2012. márc. 14. 20:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha bármilyen célt kitűzünk magunk elé, szinte nincs olyan, hogy 1-2 akadály ne jelentkezne közben. Azok leküzdése után érezzük azt igazán, hogy amit elértünk, az a saját erőnkből, saját kitartásunkból, megérdemelten lett a mienk.

De vannak olyan élethelyzetek is, amikor (esetleg időlegesen) tudni kell félretenni az álmainkat, ha nem is végérvényesen. Ilyenkor az ember érezheti azt, hogy e tekintetben kudarcot vallott. Később kiderülhet, hogy az álmaink megvalósításához valami ok miatt az a kitérő nagyon is szükséges volt. Lehet, hogy ez most túl elvont, túl elméleti, de sokszor van ilyen is.

Azért jó lenne tudni, hogy a te problémád , a jelentkező akadályok továbbtanulással, párválasztással kapcsolatos, vagy az élet milyen más területén jelentkezik, akkor esetleg egy kicsit konkrétabban is tudnánk fogalmazni, tanácsot adni neked.

2012. márc. 14. 20:16
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én mindig úgy voltam vele, hogy ha valamit nagyon akartam, addig mentem, amíg valahogy el nem értem. Ehhez sokszor nagyon sok akadályt le kellett küzdeni, sokszor szenvedéssel is járt, vagy simán csak várni kellett türelmesen, de éveket! Nem volt könnyű és előfordult, hogy mire teljesült az álmom, már nem töltött el a megelégedés érzése, nem tudtam már neki annyira örülni, mert a sok várakozás közepette lettek új vágyaim, amik jobban izgattak. De mindig mindennek a végére jártam, nem adtam fel.

Ha nem teszel meg mindent azért, hogy sikerüljön az, amit igazán szeretnél, akkor mindig benned lesz egy tüske, hogy talán sikerülhetett volna, ha megpróbálod. Ha véletlenül nem jönne össze, akkor legalább megvan a tudat, hogy te mindent megtettél, nem rajtad múlt! :)

2012. márc. 14. 20:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha az az 1-2 akadály nem a családom vagy a szeretteim, akkor nem adnám fel!
2012. márc. 14. 20:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Mérlegelj: nem kell-e túl nagy árat fizetnie valakinek érte?(akár neked) Nálam a gyerekeim lettek az akadály,miután apjuk lelépett, nehéz megemészteni, biztosan nyoma van sajnos a hétköznapokon, de velük a volt nagy álom egyedül már nem kivitelezhető.
2012. márc. 14. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!