Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párotok szereti nézni hogy...

A párotok szereti nézni hogy táncoltok (akik tudnak). Érdemes ezért megtanulni?

Figyelt kérdés

szeretnék megtanulni hastáncolni mert a párom azt mondta hogy ő szereti nézni szerinte izgató.

csak én semmilyen táncot nem tudok, általánosban alsós koromban tanultam néptáncolni de kb. átestem a saját lábamban olyan ügyetlen voltam.

ettől az egytől félek hogy másoknál sokkal ügyetlenebb leszek. bár most indul egy kurzus kezdőknek.

2012. febr. 6. 00:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Az ügyetlenségtől kár félni :)

Akkor nem érdemes elmenned, ha nagyon nem vagy hajlékony, vagy erőltetettek, durvák a mozdulataid.

ÉRdemes tükör előtt kipróbálni, próbálj egy könnyed, légies mozdulatot tenni a kezeddel.

Ha ez nem megy, akkor nem érdemes kiadni rá a pénzt.

Barátnőmmel anno tanultunk csoportosan hastáncolni, és ő tipikusan az a karót nyelt fajta volt :D

Mikor már mindenki képes volt előadni az egész táncot, ő még ott tartott hogy az első legyintést megtanulja, mert nála mindig úgy nézett ki, mintha pogózna :)

Ha ezzel genetikailag nincs probléma, bátran vágj bele, sok sikert!

És igen, a férfiak imádják az ilyesmit! ;)

2012. febr. 6. 00:44
 2/4 A kérdező kommentje:

az a fura hogy hajlékonynak hajlékony vagyok, mégis erőltetettek, durvák a mozdulataim.

ilyenkor mi van? O.o

2012. febr. 6. 00:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kezdő tanfolyamtól nem lehet bajod. Kipróbálod, h milyen, otthon, tükör előtt gyakorolgatsz. Lehet, h most erőltetettek a mozdulataid, de később "ráérzel", szóval ezen kár filózni.

Aztán, ha nem megy, legfeljebb a további kurzusokra nem fizetsz be. De egyszer szerintem érdemes kipróbálni, legalább belekóstolsz valami újba, aztán az is lehet, h valami jó is kisül belőle!

2012. febr. 6. 01:16
 4/4 anonim ***** válasza:

EZÉRT nem érdemes.

Azért, mert szeretnél táncolni, érdemes.

Egyébként letölthetsz pár dvd-t, hogy megnézd, milyen, érdemes-e elmenni.

2012. febr. 6. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!