Érdemes lenne már hanygolni ezt a barátságot?
Figyelt kérdés
Van egy gyerekkori bartánőm,eddig mindig mindent meg tudtunk beszélni,pár hónapja viszont többször rajtakaptam,hogy hazudott,vagy ha elhívtam valahová,kifogást keresett,hogy miért nem tud jönni.Neki rajtam kívól nincs más bartánője.20-as évei elején jár,de még nagyon gyerekes,már teljesen más az érdeklődési körünk is,kicsit ez idegesít is.2012. febr. 7. 10:05
1/5 anonim válasza:
Beszéld meg vele a dolgaitokat, hátha sikerül megmenteni a barátságotokat...üljetek be valahova és beszélgessetek.
2/5 anonim válasza:
Neked kell érezned, mennyire fontos a barátságotok. Én biztos nem foglalkoznék vele, hanyagolnám.
3/5 anonim válasza:
Nem olyan nehéz hanyagolni egy barátot, szerintem. Én is majdnem hasonló helyzetben vagyok, és el is terveztem, hogy nem keresem többet, de valahogy mindig keresem, szóval nem egyszerű csak úgy "hanyagolni".
4/5 anonim válasza:
ma 19:15
hahhha pont ugyanígy vagyok mint ő szóval az ő véleményét osztom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!