Mit tegyek ebben az esetben? Nagy a gond.
Az alig 17 éves lányom terhes. Elmondása szerint 6 hetes. Én kérdeztem rá h mi van,mert feltűnt h nem fogy úgy a tampon mint korábban. A barátja még nem tudja mi a helyzet,mivel szakítottak meg akarja várni amig nem lehet tenni semmit.
Egyedül nevelem őt,nekem már az is megterhelő h ételt tegyek az asztalra és fenntartsam lakást. Fönn az adósságunk mint a bevételünk. A lányom csak gyest és családi pótlékot kapna. Egy 17 éves kamasz nem tudna neki még gyerektartást sem fizetni. Ez a pénz pedig édes kevés ahoz h egy babát ellásunk. Arról hogy elvetesse vagy örökbe adja hallani sem akar.
Én felhívtam a fiú szüleit,ők sem örülnek ennek a helyzetnek. Ők sincsenek olyan anyagi helyzetben.
Mi tegyek? ha kifizetem az abortusz gyilkos leszel a lányom a szemben? Ha nem engedem meg h ide szüljön akkor is egy gonosz anya vagyok,aki nem törődik sem a lányával sem az unokájával. Ha ráerőltetem az örökbefogadást,szintén én vagyok a rossz. Az én szüleim nem élnek hogy tudjanak segíteni. A lányom apai rokonsága -nagyszülők nem élnek, messze élnek és a válás óta amúgy is sz.arnak a gyerekemre. Az apja úgy szintén külföldön él az új nőjével. Havi 10.000Ft-ot küld gyerektartást mert az kötelező. 5000Ft-ról lett emeltetve mig mikor nem költözött ki. nem tudom h ott kinn van e munkája,itthon nem volt neki,és mikor kiment akkor is azt mondta h a barátnője fogja eltartani. Tehát ő se tudna segíteni nekünk.
A lányom azt mondja h akkor anya otthonba megy a gyerekével ha nem segítek neki. de az a helyi hajléktalan szálló,tele romákkal,ahonnan sok ilyen fiatal anyát aki oda ment belerángattak a prostitúcióba. Ezt a lényom is tudja,hisz ismer is egy ilyen lányt.
Gondolkozz már. Én sem vagyok abortusz párti de ezt az esetet meg tudom érteni. Éhezzen az a gyerek meg útálj az anyja?? Az apját soha ne lássa? Esetleg nőjön fel árvaházben mert elveszik az anyjától? Ez miért lenne jó???
Egy nyomorult, szerencsétlen gyerekkel több. Akit senki nem akar és senki nem fog igazán szeretni mert tönkreteszi az életüket.
Örülök is neki meg nem is...
Tudom hogy ez volt a legésszerűbb döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!