Mit tegyek ebben az esetben? Nagy a gond.
Az alig 17 éves lányom terhes. Elmondása szerint 6 hetes. Én kérdeztem rá h mi van,mert feltűnt h nem fogy úgy a tampon mint korábban. A barátja még nem tudja mi a helyzet,mivel szakítottak meg akarja várni amig nem lehet tenni semmit.
Egyedül nevelem őt,nekem már az is megterhelő h ételt tegyek az asztalra és fenntartsam lakást. Fönn az adósságunk mint a bevételünk. A lányom csak gyest és családi pótlékot kapna. Egy 17 éves kamasz nem tudna neki még gyerektartást sem fizetni. Ez a pénz pedig édes kevés ahoz h egy babát ellásunk. Arról hogy elvetesse vagy örökbe adja hallani sem akar.
Én felhívtam a fiú szüleit,ők sem örülnek ennek a helyzetnek. Ők sincsenek olyan anyagi helyzetben.
Mi tegyek? ha kifizetem az abortusz gyilkos leszel a lányom a szemben? Ha nem engedem meg h ide szüljön akkor is egy gonosz anya vagyok,aki nem törődik sem a lányával sem az unokájával. Ha ráerőltetem az örökbefogadást,szintén én vagyok a rossz. Az én szüleim nem élnek hogy tudjanak segíteni. A lányom apai rokonsága -nagyszülők nem élnek, messze élnek és a válás óta amúgy is sz.arnak a gyerekemre. Az apja úgy szintén külföldön él az új nőjével. Havi 10.000Ft-ot küld gyerektartást mert az kötelező. 5000Ft-ról lett emeltetve mig mikor nem költözött ki. nem tudom h ott kinn van e munkája,itthon nem volt neki,és mikor kiment akkor is azt mondta h a barátnője fogja eltartani. Tehát ő se tudna segíteni nekünk.
A lányom azt mondja h akkor anya otthonba megy a gyerekével ha nem segítek neki. de az a helyi hajléktalan szálló,tele romákkal,ahonnan sok ilyen fiatal anyát aki oda ment belerángattak a prostitúcióba. Ezt a lényom is tudja,hisz ismer is egy ilyen lányt.
Védőnőhöz fordultam segítségért hogy legalább kiderüljön pontosan hány hetes és elmenjen a vizsgálatokra. A dolog úgy áll hogy az orvos szerint 8 hetes terhes. A fiú többször elmondta neki se gyerekkel se anélkül nem kell neki.
A védőnő sokat segít abban hogy hassak a lányomra,különböző helyekre viszi ahol látja hogy milyen egyedül nevelni egy gyereket. Nevelő otthonba is mennek hogy lássa hova jutnak a gyerekek akikről az anyjuk képtelen gondoskodni. remélem legkésöbb jövő hétre megjön az esze
Szerintem nagyon gáz, hogy így leírjátok ezt a babát. Senki sem szólal fel miatta, ő nem fontos, csak a "kedves anyuka" és "nagymama" nagy-nagy bánata és FELELŐTLENSÉGE!!!!!
Mint fölösleges nyűg, úgy állítja be őt mindenki. Anyák vagytok ti????
74.
Miért jobb az h ha megszületik és éhezik az egész családjával együtt. Az apját sose látja az anyja nem szereti mert igazán nem is akarta őt és szinte nem is látja mert állandóan bulizni, pasizni van???
Mindezt egy ostoba tinilány baromsága miatt.
Nem feltétlen kell ebben a családban maradnia. Nagyon sokan szeretnének babát, és nem lehet nekik. (A mi ismerőseink között is több ilyen pár van.)
Miből gondoljátok ti, hogy a babának az a jó, ha meg sem születik??? Még esélyt sem adnátok neki, mert az anyja/nagyanyja/apja húzná a rövidebbet.
Hát húzza ő, a TÉNYLEG ártatlan. Úgyse nyilváníthat véleményt....
74. voltam
Akkor miért kell most "eltávolítani" a családból, ha akkor már nem lesz szivük hozzá???
Most miben különbözik? Mert nem látják az arcát???
74.
74-es te tényleg nem érted?
A lány és az anyukája épp hogy nem hal éhen, írta az anyuka, hogy van mikor ő nem eszik, hogy a lányának jusson kaja.
A fiú szülei sem tudnák anyagilag támogatni a babát, mert ott sincs több pénz.
Ilyen anyagi helyzetbe ne szülessen meg az a baba.
Eleve a lány csak azért akar gyereket, hogy az apuka vele maradjon, de ő megmondta, hogy neki nem kell a lány babával sem.
A lány ha megszüli a gyereket akkor nagyon megfogja bánni és nem is fogja érdekelni, ugyan úgy fogja élni az életét ahogy eddig. És a lány még tanuló, de ha megtartja akkor biztos, hogy a sulit is ott fogja hagyni, mert ő ilyen felelőtlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!