Állami gondozásba szeretnék lenni. Mi mindent kell tudnom?
Figyelt kérdés
Bármikor mehetek bárhova? Pl hétvégén is?
Hogy működik ez az egész?
Itthon már nem bírom tovább!
15/L
2009. jún. 10. 20:13
21/41 anonim válasza:
21.07es vagyok. 15 éves vagy, és eldobnád a családod egy pasi miatt? Gondolj már bele... a családod még 10 év múlva is ott lesz melletted, na és a barátod? Honnan veszed, hogy holnap nem szed össze valaki mást? Ne legyél már ilyen naív.
22/41 A kérdező kommentje:
És tűrjem el itthon azt, hogy vernek, s úgy beszélnek velem, mint 1 ronggyal? Olvasd már el légyszíves, amit eddig írtam..Nem azzal van a gond, hogy a barátomhoz nem engednek, vagy bulizni!
2009. jún. 10. 21:16
23/41 anonim válasza:
Akkor írd már le légyszíves, hogy miért vertek meg? Az éremnek mindig két oldala van.
24/41 A kérdező kommentje:
Szerintük elég bunkó a stílusom. Másmilyen nem tudok lenni, mikor ilyeneket mondanak, hogy ha meghalnék se érdekelné..
2009. jún. 10. 21:26
25/41 anonim válasza:
Most nem figyeled, hogy az ember segíteni próbál, NORMÁLIS hangnemben, te meg flegmázol. Ha a szüleid azt mondják bunkó a stílusod, akkor valószínűleg igazuk van. Biztos visszajár a pofád... akkor meg mit csodálkozol? Ezért tőlem is megkapnád a pofonodat.
26/41 A kérdező kommentje:
A mostanra ne alapozz, mert remeg a kezem, annyira kivagyok...
De ha te is csak bántani tudsz, akkor köszönöm szépen, de több választ ne kérek Tőled.
2009. jún. 10. 21:39
27/41 anonim válasza:
Na örülök, hogy megnyuodtál.:) Gondold át az egészet szerintem mégegyszer, nem bántani akarlak/akartalak!
28/41 anonim válasza:
Folyamatosan csak hárítasz, hogy ne kelljen meglátnod az igazságot. Szerintem tényleg nézz magadba egy kicsit, az nem kerül semmibe. Nem azt mondom, hogy a szüleid nem hibásak, de gondolom csak úgy nem jár el a kezük.
29/41 A kérdező kommentje:
Átgondoltam... nem maradok itt 1 napnál tovább...
2009. jún. 10. 21:43
30/41 anonim válasza:
Ha most elmész otthonról, a szüleid a rendőrökkel fognak hazahozatni! És utána kilincselhetsz a gyámügynél. Maradj szépen a fenekeden, és inkább gondolkodj. Ne csinálj hülyeségeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!