Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek betelt nála a...

Szerintetek betelt nála a pohár? El fog hagyni?

Figyelt kérdés

2 éve vagyunk együtt. Barátnőm teljesen kiakadt rám. Röviden annyi, hogy olyan ember vagyok, aki inkább tagad, vagy kegyes hazugságai vannak, csak hogy ne legyen vita. Nem megcsalásról van szó, soha nem csaltam meg. Inkább kisebb dolgokról, amik talán csak a barátnőmnek fontosak. Amikor először kiderült egy kisebb füllentésem, akkor megkért, hogy legyek vele őszinte, mert sokkal rosszabb az, ha később derül ki a dolog, pláne ha még hazugság is társul mellé. Én meg úgy voltam vele, hogy minek traktáljam, úgyse derül ki. De valahogy mindig kiderült. Most legutóbb egy nő miatt veszekedtünk. A kapcsolat elején kérdezte, hogy volt e valami közöm a nőhöz. Azt mondtam nem, de az egyik barátomtól megtudta tegnap, hogy volt. Ma reggel azt mondta, hogy neki elege van, elege van abból, hogy nem tudok őszinte lenni vele. És lássam már be, hogy ebből lesznek viták, nem az őszinteségből. Meg azt mondta, ki tudja miben kamuzok még. Majd elviharzott, és azóta nem tudom elérni. Sok gondja van mostanában, meghalt a mamája, talán ezért ennyire érzékeny. Szerintetek mit csináljak? Az a baj, ha mondom neki, hogy többet nem lesz ilyen, azt mondja már nem hiszi el.

28F

2012. márc. 10. 09:19
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó.

Egy kérdésem van. Hogy nyerhetném vissza a bizalmát?

2012. márc. 10. 11:32
 22/23 anonim ***** válasza:
93%
Ugyanezt csinálta velem az ex. Jól látod ex. Nem sok mindent kell ehhez hozzá fűzni. Most már ott tartok, hogy ha valakivel járok, már az elején közlöm vele, hogy egyet se hazudjon nekem mert az főben járó bűn. És szerintem ez így korrekt. Neked milyen lenne, ha a barátnőd hazudna rengeteg mindenben, és te ezekre rájönnél? Bíznál benne? Na meg ha apróságokban is hazudsz mit csinálsz ha nagy dolgokról van szó? Pl. felmerül benne, hogy mi van ha eddig csaltad, mert honnan tudhatná, hogy nem hazudsz-e ebben is neki? Nekem az ex mindig fel volt háborodva ha épp hazudozott, és rákérdeztem onnan tudtam, hogy hazudik. Gyűlöltem érte.
2012. márc. 10. 11:58
 23/23 anonim ***** válasza:

Ha majd megnyugodott, és már hajlandó veled beszélni, biztos az lenne a legjobb, ha elmondanál neki MINDENT őszintén.

Nem mondom, hogy könnyű lesz, sőt, biztos ki is fog akadni, de ez az egyetlen módja annak, hogy legyen némi bizalma benned. Ezt a későbbiekben sem szabadna elfelejtened, tehát ha azt kérdezi mi történt ma, akkor te elmondod, hogy mi történt. Függetlenül attól, hogy te fontosnak tartod-e. Te is kíváncsi vagy arra mit csinál a szerelmed egész nap, nem? Azokat a dolgokat mond el, amiket te is tudni szeretnél, függetlenül attól, hogy jó vagy rossz.

Te ismered a párod, ennél jobb ötletem nincsen, esetleg tőle kérdezhetnéd meg, hogy mit kéne tenned. Viszont elárulom, időbe fog kerülni, légy türelmes, és tanulj a hibáidból!

Tudod, nem várhatod, hogy ennyi idősen csomagok nélkül érkezz egy kapcsolatba, viszont ha igazán szeretitek egymást, a múlt igazán nem számít, de tudni róla azért jó. Már csak azért is, mert kellemetlen ha egy társaságban pont a barátnő nem tudja, hogy a párja örömlányhoz járt.

2012. márc. 10. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!