Szerintetek betelt nála a pohár? El fog hagyni?
2 éve vagyunk együtt. Barátnőm teljesen kiakadt rám. Röviden annyi, hogy olyan ember vagyok, aki inkább tagad, vagy kegyes hazugságai vannak, csak hogy ne legyen vita. Nem megcsalásról van szó, soha nem csaltam meg. Inkább kisebb dolgokról, amik talán csak a barátnőmnek fontosak. Amikor először kiderült egy kisebb füllentésem, akkor megkért, hogy legyek vele őszinte, mert sokkal rosszabb az, ha később derül ki a dolog, pláne ha még hazugság is társul mellé. Én meg úgy voltam vele, hogy minek traktáljam, úgyse derül ki. De valahogy mindig kiderült. Most legutóbb egy nő miatt veszekedtünk. A kapcsolat elején kérdezte, hogy volt e valami közöm a nőhöz. Azt mondtam nem, de az egyik barátomtól megtudta tegnap, hogy volt. Ma reggel azt mondta, hogy neki elege van, elege van abból, hogy nem tudok őszinte lenni vele. És lássam már be, hogy ebből lesznek viták, nem az őszinteségből. Meg azt mondta, ki tudja miben kamuzok még. Majd elviharzott, és azóta nem tudom elérni. Sok gondja van mostanában, meghalt a mamája, talán ezért ennyire érzékeny. Szerintetek mit csináljak? Az a baj, ha mondom neki, hogy többet nem lesz ilyen, azt mondja már nem hiszi el.
28F
Te pontoztál le kérdező, nem mint ha zavarna csak Érdekel, hogy ennyire hihetetlen , amit írtam?? Ha más pontoz le lesz@rom ,de rajtad akarok segíteni nem ilyen %-hajhászokon!
Gyűjtögessétek ,csak a %-okat, attól nagyobbnak tűnik a bébi pötsötök és az asszony is rögtön szerelmes lesz, ha látja , apa megint Nőt 2 %-ot...
Röhejesek vagytok!!!!!
az én barátom is ilyen
teljesen ugyanez a beszélgetés lezajlott köztünk is, annyi külömbséggel, hogy az én barátom le se sz*rja és ugyanúgy kamuzgat továbbra is. ő sem csal meg, kisebb dolgokról van szó, nálunk is volt ilyen "nőügy" hogy bnőmtől tudtam meg, hogy ők már csókolóztak anno (röhögve vágta a képembe a csaj én meg hüledeztem, mint egy idióta, ahelyett, hogy tudtam volna róla és simán lereagálhattam volna, de nem)
ezzel annyit akartam, hogy nagyban becsülendő benned, hogy te észre veszed magad, foglalkozol azzal, mit gondol a bnőd! tekintve, hogy az én barátom nagyban lesz*rja mit gondolok.
mondd el ezt neki és értékelni fogja az igyekezeted!
1 Nem pontoztam le SENKIT! Mindenkinek elfogadom a véleményét, ne vádaskodj egyből.
2 Nem mondanám hisztis p.icsának. Mielőtt összejöttünk, én prostihoz jártam. Hallotta innen onnan, hogy járok ahhoz a bizonyos nőhöz. Ezért megkérdezte, hogy igaz e. Nem fenyegetett semmivel, hogy elhagy ha elmondom az igazat, teljesen kedvesen, normálisan kérdezte. Akkor azt mondtam, hogy nem. Tegnap összeültünk a baráti társasággal egy kávézóban, és bejött az a nő. Az egyik haver már elég italos volt, és hangosan felkiáltott, hogy nézd már, ott van a kis k.urvád. Barátnőm megkérdezte tőle, hogy ezt hogyan érti, és akkor a srác megkérdezte, hogy mi van, nem tudod, hogy a palid k.urvázott?
Amúgy meg vízöntő, de nem hinném hogy ez sokat nyomna a latba.
Nem vertek, kaptam 1-2 pofont gyerekkoromban, de ennyi. Tudom, hogy el kellet volna mondanom, de szégyelltem.
Szép kis barátod van!
Vele ne barátkozz, tuti féltékenységből kavart be.
kedves 67 %-os talán ha az autóknál adnál tanácsot...
Prúbálkozz kérdező,de azzal is legyél tisztában,hogyha visszafogad és csak egy kis füllentésen is lebuksz,akkor biztos tényleg vége mindennek.
Kedves 84%-os Ez az én véleményem , nem értem miért velem foglalkozol te is ?
Bírom a fajtádat :)
Szerinted ez így rendjén van? Neked hogy esne, ha a barátnőd csinálná ugyanezt? Milyen érzés az, amikor hazudnak, vagy csak füllentenek neked?
Félre ne érts, nem számon kérni akarlak, inkább csak válaszold meg magadban. Ahogy a válaszaidból olvasom, a barátnőd jófej csaj lehet, aki tényleg csak őszinteséget szeretne. Nagyon nehéz lenne? Mármint értem, hogy nem akarsz konfliktusokat, de nem látod, hogy ezzel csak több gondot aggatsz a saját nyakadba, mindemellett pedig bántod azt az embert akit szeretsz.
Először magadban rendezd el ezt az egészet, mert az nem ok, hogy azért teszed, hogy kerüld a konfliktusokat. Ha így lenne, vagy ha elég okos lennél, akkor már abbahagytad volna.
Alapvetően túl őszinte ember vagyok és most csak a negyedét írtam le mindannak amit gondolok, mert nem bántani akarlak, hanem segíteni szeretnék.
Próbáld elrendezni magadban ezt az egészet, kérj segítséget a barátnődtől, ha szeretnéd, hogy a probléma megoldódjon. Ha nem, akkor felesleges húznod szegény lány agyát, mert ő soha nem kapja majd meg azt a kapcsolatotoktól, amire vágyik: az őszinteséget.
Viszont ha maradsz a "füllentek mert úgy könnyebb" létformánál törődj bele, hogy nem lesz olyan (pár)kapcsolatod, ami igazán működni fog.
Tudod, van az a már-már klisévé vált mondat, hogy a bizalom a jó kapcsolat titka. Nem a semmiért mondják ezt olyan sokan.
Nézd csak az ország helyzetét, pártoktól függetlenül, elkezdtek hazudni, működött is a dolog ideig óráig (bár sosem igazán), aztán most meg keresik azt ami nincsen, hisz sose volt.
Ugyanez történik a kapcsolatoddal, legalábbis ha én lennék az, akinek ennyiszer hazudnak biztos ezt gondolnám.
Remélem megoldódik a helyzeted, ha pedig lenne bármilyen kérdésed, szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!