Anyám vagy a férjem?
Ezt kéne eldöntenem. Anyám ugyanis nekem szegezte ezt a kérdést: Ő vagy a férjem, válasszak! A probléma: a férjem 1,5 éve belekezdett egy vállalkozásba, mely nagyon sok pénzünket felemésztette. Eljutott odáig, hogy a cég kb. nullszaldós lett, de bérelt helyiséggel. Most kitalálta, hogy legyen saját üzletünk, vegyük meg a helyiséget. Ez azonban csak hitellel kombinált pályázat útján lehetséges, mert ennyi pénze sem a cégnek, sem a férjemnek nincs. Mivel 1,5 éve lényegében csak az én fizetésemből élünk, anyámék segítettek, főleg kajával: ők vették és főzték a kaját, nekem sem venni, sem főzni nem kellett. Viszont a cégről nem tudtak, a hitelről meg pláne nem. Most azonban ez kiderült és anyám azt mondja, hogy a férjemet én tartom el, illetve ők a kaja miatt, és válasszak kettejük között! Tudni kell azonban, hogy egyikkel sem rossz a viszonyom, mindkettőjüket szeretem! (Bár ők évek óta nem beszélnek egymással én meg ott vagyok középen)
Remélem érthető amit leírtam, kicsit feldúlt vagyok.
Ti mit tennétek a helyemben?
Értelek .
Ez már csak ilyen , amikor együtt lakunk a szülőkkel , egyébként nem egészséges dolog , jóó persze ha nincs más lehetöség..
De most van lehetőség szóval tessék a párodat választani ! valahogy mindenkép muszáj lépnetek.
Elárulom neked , mi is albérletben vagyunk , igaz nincs még baba , 1 fizuból vagyunk meg , nem vagyunk gazdagok , de tudod a nyugalom sokat számit.! Igen , be kell ostani ami van , meg lehet hogy hó végén már alig jut az asztalra , de csak együtt vagyunk már 8 éve. :)
bocs, azt hiszem félreértesz:
mi nem lakunk együtt anyuékkal, sőt anyóssékkal sem: teljesen külön lakunk, bár anyuékhoz közel, igaz van hitel a lakásunkon is, de hál'istennek nem deviza
Jaaa :D Bocsi .
Na akkor igy már más !
Egyértelmű és zárásnak ennyi : A FÉRJED mellett van a helyed és kész ! :)
Most lépek , remélem kicsit jól esett ez a pár üzenet váltásunk !
Minden jót nektek , és fel a fejjel , most ez a te döntésed !
Szép álmokat majd késöbb ! :)
Üdv.: egy lány . :)
Itt az ideje,hogy anyukád megértse, a férjedés a gyerekeid melett a helyed.Lehet, hogy ő nem kedveli,de nem neki kell vele élnie. Neki nincs beleszólásamár abba, hogy te kit választassz.Ő segíthet, mert az anyád, de ennyi. (nekem is volt olyan barátom, akitől a szüleim hátán visszaállt a szőr, és a gyerekeimnek is volt ilyen.De soha nem szóltunk belea másik életébe)
Tehát szerintem mondd meg anyukádnak,hogy nagyon sajnálod, ha így gondolja, ha nem a te boldogságodat akarja, hanem csak a sajátját. De a férjedet kell választanod.
Szerintem lehet, hogy puffogni fog pár hétig,de utána elfogadja a döntésed. És főzz magatoknak. Ha nem jártok oda enni a surlódás is kevesebb.
A férjemet választanám és választottam is, mert nálunk is ugyanez a helyzet volt csak pepitában.
A lényeg az, hogy neked mostmár a Férjed és majd a gyerekeitek a családod (jóban-rosszban,gazdagságban-szegénységben...)és nem a szüleid. Ezt anyukádnak is meg kell értenie.
Nálunk nehezen ment a dolog, miután a férjemet választottam, egy jó pár hónapig nem szóltunk egymáshoz, aztán nem bírtuk ki. Nem mondom hogy rendeződtek a viszonyok, mert ők még mindig nem beszélgetnek, de legalább köztem és anyum között nagyjából oké minden. Mondjuk sokat segített az unoka érkezése is.
Anyu azt mondja, hogy nekem akar jót és nem érti, hogy tudok a férjem mellett maradni, szerinte más nő már rég elhagyta volna (a férjem nem iszik, nem cigizik, mégcsak nem is nőzik)
egyszerűen anyu szerint én tartom el és mindent én csinálok a háztartásban (ami részben igaz) a férjem sokat számítógépezik és tévézik és a gyerekeket is én viszem mindenhova, de a férjem azt mondja, hogy meg fog változni
megváltozhat 15 év után?
Tudom, hogy vannak rosszindulatú emberek, és ezt könnyebb feltételezni másról, de mi van, ha anyukád tényleg szeret és jót akar?
Ha nekem ilyen férjem lenne, az én anyukám rég elbeszélgetett volna vele, hogy tessék megemberelnie magát.
Egyébként nem hiszem, hogy 15 év után csak úgy hipp-hopp, meg fog változni, bár remélem, tévedek.
gratulálok a férjednek :) bele mert vágni és nem csak rinyál hogy válság meg köcsög kormány stb.
Mi is így kezdtük, jó pár évig hasonló volt a helyzet, de most, hogy már eltelt 10 év elég jó a helyzetünk :)
kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!