Anyám vagy a férjem?
Ezt kéne eldöntenem. Anyám ugyanis nekem szegezte ezt a kérdést: Ő vagy a férjem, válasszak! A probléma: a férjem 1,5 éve belekezdett egy vállalkozásba, mely nagyon sok pénzünket felemésztette. Eljutott odáig, hogy a cég kb. nullszaldós lett, de bérelt helyiséggel. Most kitalálta, hogy legyen saját üzletünk, vegyük meg a helyiséget. Ez azonban csak hitellel kombinált pályázat útján lehetséges, mert ennyi pénze sem a cégnek, sem a férjemnek nincs. Mivel 1,5 éve lényegében csak az én fizetésemből élünk, anyámék segítettek, főleg kajával: ők vették és főzték a kaját, nekem sem venni, sem főzni nem kellett. Viszont a cégről nem tudtak, a hitelről meg pláne nem. Most azonban ez kiderült és anyám azt mondja, hogy a férjemet én tartom el, illetve ők a kaja miatt, és válasszak kettejük között! Tudni kell azonban, hogy egyikkel sem rossz a viszonyom, mindkettőjüket szeretem! (Bár ők évek óta nem beszélnek egymással én meg ott vagyok középen)
Remélem érthető amit leírtam, kicsit feldúlt vagyok.
Ti mit tennétek a helyemben?
Én a férjemet választanám , elvégre ha már férjed akkor nem csak a jóban hanem a rosszban is !
Anyukád lehet megfog haragudni rád , de pár nap vagy hét és megnyugszik,persze ahhoz az kell hogy látogasd,ne hagyd magára !
De én 100% a férj mellett döntenék ! Ez nem kérdés .
Hát jó hogy ! Képzeld már bele magad a helyébe !
Elöször is próbájátok leülni megbeszélni nyugodtan .
Ha nem megy , és a férjed mellé állsz , akkor most el kell fogadnod hogy egy ideig most nem lesz felhötlen a viszonyotok anyuddal. tudom,én is voltam igy.
Igaz,mindennap azon rágodtam aztán hogy úristen most hogy haragszik rám anyum , ez ment 1 hónapig.
Végül hazamentem meglátogatni szó nélkül és csak annyit mondott hiányoztam .
Azóta minden happy. :)
igen, igazad van 2:46-os, de én azt érzem anyun, hogy szét akar választani a férjemtől: nagyon nagyon utálja, szinte minden évben kirobban köztünk egy vita, hogy miért kéne otthagynom:
szerinte lusta dolgozni -> szerintem nagyon sokat dolgzott ezért az üzletért,
szerinte nem segít a háztartásban -> tényleg idáig nem remekelt, de pont egy hete volt a férjemmel egy beszélgetésem, (én is hiányoltam a családi segítséget) és azóta többet segít, sőt azt mondja ez így is lesz a jövőben,
anyám szerint nem foglalkozik a gyerekekkel -> szerintem nem mintaapa, de azért szereti a gyerekek és igenis beszélget, tanul, játszik velük (ha nem is olyan sokat mint én)
szóval nem tudom kinek van igaza: ennek is egy kicsit, meg annak is egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!