A férjem és az anyám szinte utálják egymást, nem tudom mit tehetnék azért, hogy a családi összejövetelek "viszonylag" békések legyenek?
A ferjednek nem kell jopofakat vagni, de ha Teged szeret es tisztel, akkor mar kotelessege lenne ezt megtenni az Edeanyaddal szemben is.
De En ugy erzem, hogy Te inkabb a parodnak adsz igazat, s emiatt van a problema jelenleg, de ezt Te onmagadnak koszonheted!
Mar az elejen nem megengedni azt, hogy a szuleidet kritizalja, nem hogy Te meg mellette allsz, es helyesled a viselkedesi modjat.
Egy szulot nem kritizalni es bantani kell es szorakozni a szokasain, a tulajdonsagain, hanem elfogadni, mivel a gyermeke vagy, es alkalmazkodni es turni!
Ezt lehet megtenni a bekesseg erdekeben!
18:52
Igen igazad van, mivel En is igy vagyok a csaladommal, es a vejemmel is, tehat nem "szurkaljuk" egymast, es meg sosem volt problema meg a Vejemmel sem, mivel nem szolok bele az eletukbe, tanacsot probalok adni, de beleszolni nem szolok.
A Paromnak a szuleit tisztelem es ugyanezt elvartam a paromtol is, tehat soha nem engedtem meg azt, hogy kritizalja a csaladomat, viszont En sem kritizalom az O csaladjat!
Itt a kerdezo tudna helyre tenni ezt a dolgot ugy, hogy beszel a mamajaval errol a temarol es megkeri a mamat arra, hogy ne foglalkozzon a Vejevel, ne bosszantsa!
Tehat ha azt szeretne, hogy a jovoben is egyutt toltsetek az unnepeket, vagy osszejoveteleket, akkor hagyja beken, mivel ez a Te Ferjed, s ha nem akkor nem vesztek reszt az osszejoveteleken.
Tehat Neked kell lerendezned ezt a Te csaladoddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!