Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van erre valamennyi esély?...

Van erre valamennyi esély? Csak őszintén írjatok, tényleg kíváncsi vagyok és viszonylag bírom is a kritikát.

Figyelt kérdés

Van egy pasi a közelemben, aki már nagyon régóta tetszik és nem olyan régen ő is elkezdett érdeklődni irántam.

Egy szórakozóhelyen tök véletlenül összefutottunk, beszélgettünk, táncoltunk, ittunk aztán meg lefeküdtünk egymássál.

Másnap reggel arra jutottunk, hogy az előző este túl jó volt ahhoz, hogy ne legyen ismétlése, viszont ő nem akar komoly kapcsolatot.

Megegyeztünk egy kötetlen szex-kapcsolatban. Aztán közben én ráeszméltem, hogy nem csak testileg hanem lelkileg is vonzódok hozzá. (Tudom, hülye voltam, hogy már az elején belementem, hiszen már akkor is éreztem, hogy tudnék iránta komolyabb érzelmeket táplálni)

Három hónapja tart ez a viszony, hetente 2-3 alkalommal találkozunk. Nem azt mondom, hogy csak szex, mert szoktunk beszélgetni, dvdzni, esetleg együtt vacsizni, de nyilvánosság előtt nem mutatkozunk közösen, nem alszok nála és semmi olyan dolog nincsen, mint egy komoly kapcsolatban.

A kérdésem az lenne, mennyi esély van arra, hogy esetleg ebből kialakuljon egy tartós párkapcsolat, ami nem csak a szexen, hanem az érzelmeken alapul?

Olyanok véleménye érdekelne főként, akik hasonló helyzetben voltak vagy vannak, de írhatnak külső szemlélők is. :-)

2011. máj. 26. 22:04
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
*egymással
2011. máj. 26. 22:05
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő nem akar, ne várakozz, hogy meggondolja magát.
2011. máj. 26. 22:11
 3/18 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem ebből jó eséllyel lehet.
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
Szia! Hát sajnálom, de nem sok :( Nem tartalak hülyének és szerintem kritikát sem érdemelsz.
 5/18 anonim ***** válasza:
78%

Minden eset nagyon egyedi.

Szerintem annal jobbak az esélyek erre, minél batrabban mered kepviselni, hogy mit szeretnel igazabol - de kozben minel kevesbe akarsz olyat ráeroltetni a fiura, amit nem akar. Szerintem mar az sem egeszseges, hogy valaki ugy vagyik a szexre, hogy nincs lelki kapcsolat, ugyhogy itt részemrol megjosolhatatlan, hogy mikent reagal 2 ilyen szemelyiseg a tortentekre.:)

(35/L)

2011. máj. 26. 22:12
 6/18 anonim ***** válasza:
78%
Minden előfordulhat, lehet hogy egy idő után összejön a dolog. Szerintem nem voltál hülye, mint írtad, mindenki máshogy gondolkodik, te ezt láttad jónak. Hasonló helyzetben én is voltam de mi nem jöttünk össze közös megegyezés alapján. Viszont azóta jó barátok vagyunk.
2011. máj. 26. 22:13
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mindenképpen a partneredtől kell megkérdezned. Lehet, hogy ő is pont ugyanígy érez, ám benne van a pakliban, hogy ő valójában nem akar komoly kapcsolatot, egyszerűen csak kényelmes neki ez a helyzet.
2011. máj. 26. 22:16
 8/18 anonim ***** válasza:
89%
Csak szexre kellesz. Amint jön valaki az életébe, akinek nem csak a nemiszervére lesz kíváncsi, téged udvariasan kitessékel majd az életébôl. Esetleg, ha az új kapcsolata mégsem jön össze, de kanos lesz, akkor újra elôrángat téged.
2011. máj. 26. 22:19
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
nem biztos, hogy kellene egy olyan csaj, akit egy ferde este megcsaptam, és azóta is kényem kedvem szerint huzogatom.
2011. máj. 26. 22:32
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Honnan tudnank mi vagy te, mikor csak az a konkret ferfi tudja, hogy akarna-e komoly kapcsolatra? Miert nem kerdezel ra? Ha nincs neki kapcsolata, lehet, hogy belemenne, bar sokat nem varnek olyantol, aki valakivel csak ugy osszejar szexelgetni.
2011. máj. 26. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!