Szerintetek van még esély, hogy újból minden a régi legyen?
Szerintem sem mindegy, mióta tart a kapcsolat.
A lángoló szerelem minden kapcsolatból elmúlik egy idő után, szép lassan "szelídül" szeretetté. De normál esetben ez hosszú együttélés következménye!
Szerintem vannak olyan időszakok, amikor nagyobb fellángolással szereted a másikat egy-egy "leeresztés" után, de kérdés, miért volt a leeresztés. Ha nagy sértettség, félreértés miatt, ami tisztázódik, ott még lehet visszaút.
De "sima" együttjárásnál általában ha valakinél elmúlt a szerelem és már nem igazán szeretne a másikkal együtt lenni, de emberként szereti, akkor jön ez a testvér-szöveg.
Köszönöm szépen Mindenkinek a választ. Számomra mindenegyik egyformán fontos, ezért a zöld kezet adtam.
Másfél éve vagyunk együtt és közös háztartásban élünk. A baj kezdeti forrása, hogy a nagyon várt baba, nem akar jönni.
Nagyon várt, nem jövő baba tényleg sok nehézséget, frusztrációt tud okozni a párkapcsolatban mind érzelmileg, mind szexuális téren. És sokszor pont ezek miatt indul be az ördögi kör (persze ha nincs szervi baj a háttérben): a stressz, az idegeskedés, a megfelelési kényszer és a "mikor jön már össze" miatt a szeretkezés átmegy kényszerű szexbe, amit főleg a férfiak viselnek nehezen. És a lelki tényező éppúgy gátja lehet a teherbeesésnek.
Biztos, hogy nem könnyű a helyzeted, de próbáld meg megbeszélni a pároddal, ki hogy érzi magát ebben a szituációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!