Van erre valamennyi esély? Csak őszintén írjatok, tényleg kíváncsi vagyok és viszonylag bírom is a kritikát.
Van egy pasi a közelemben, aki már nagyon régóta tetszik és nem olyan régen ő is elkezdett érdeklődni irántam.
Egy szórakozóhelyen tök véletlenül összefutottunk, beszélgettünk, táncoltunk, ittunk aztán meg lefeküdtünk egymássál.
Másnap reggel arra jutottunk, hogy az előző este túl jó volt ahhoz, hogy ne legyen ismétlése, viszont ő nem akar komoly kapcsolatot.
Megegyeztünk egy kötetlen szex-kapcsolatban. Aztán közben én ráeszméltem, hogy nem csak testileg hanem lelkileg is vonzódok hozzá. (Tudom, hülye voltam, hogy már az elején belementem, hiszen már akkor is éreztem, hogy tudnék iránta komolyabb érzelmeket táplálni)
Három hónapja tart ez a viszony, hetente 2-3 alkalommal találkozunk. Nem azt mondom, hogy csak szex, mert szoktunk beszélgetni, dvdzni, esetleg együtt vacsizni, de nyilvánosság előtt nem mutatkozunk közösen, nem alszok nála és semmi olyan dolog nincsen, mint egy komoly kapcsolatban.
A kérdésem az lenne, mennyi esély van arra, hogy esetleg ebből kialakuljon egy tartós párkapcsolat, ami nem csak a szexen, hanem az érzelmeken alapul?
Olyanok véleménye érdekelne főként, akik hasonló helyzetben voltak vagy vannak, de írhatnak külső szemlélők is. :-)
mi is igy kezdtük 4 évvel ezelőtt,majd 1 évig elvileg csak szex miatt jártunk össze,semmi kötöttség azon kivül,hogy mással ne...
azóta gyűrű az ujjunkon és tervben egy kisbaba...
van ilyen is
Kegyetlen leszek: SEMMI
Ez a pasi lábtörlőnek és farok melegítőnek használ csak. CSak azért beszélget és DVDzik vele, mert 1. ne érezd magad ribancnak 2. neki is jól esik,de nem köti hozzád semmi.
Lehet lepontozni nyugodtan,de ez az igazság
ismerek olyan párt, akiknek sikerült, de olyat is, akiknek nem.
minden eset egyedi.
de mivel ti már régóta csak így vagytok, szerintem hamarabb is rájöhetett volna, ha komolyabban szeretné.
sajnálom, nekem van egy olyan tippem, h ezt buktad. balga voltál, h azonnal odadobtad neki magad, lehet, ha vársz, akkor megkapod normálisan, hosszú távra.
Három hónap alatt, a pasinak már valószínűleg van valami elképzelése arról, hogy mit akar tőled? Az kétségtelen, hogy első este ágyba bújni valakivel, nem a legjobb "belépő" egy tartós komoly kapcsolathoz, de nem is 100%-os kizáró ok. Mint ahogyan az évekig tartó szűzies együtt járás, és jegyesség sem garancia az örök boldogságra.
Tehát kérdezd meg tőle amire kíváncsi vagy. Mondd el azt is, hogy miért érdekel. És lehetőleg ne hagyd őt belemenekülni a "nagyon kedves, szeretetre méltó vagy, jó veled az ágyban, DE most nem vagyok még kész egy tartós kapcsolatra..." típusú hablatyolásba. Illetve, ha belekezd, végy barátságos, és végleges búcsút tőle, mert ebből semmi jó nem sülhet ki a számodra.
Ha nem akarsz ilyen célirányosan "támadni", megkérdezheted tőle, miért nem mentek el időnként társaságba, nyilvános helyre, vagy veled tartana-e a saját baráti társaságoddal szervezett buliba? Az ugyanis, hogy csak négyszemközt, és "vízszintesen" vállal, elég baljós előjel a jövőre nézve...:-(
Nem nős a hapsi véletlenül,vagy kapcsolatban van,azért nem mutatkozik veled nyilvánosan?
legjobb az egyenes beszéd,kérdezz rá!
!Amúgy hány évesek vagytok?
Szerintem attól függ hogy a pasi egyébként mit gondol rólad. Mert nekem is volt olyan komoly barátom aki mesélte, hogy volt korábban szexkapcsolata... Kedves rendes pasinak ismertem őt meg, ezért nem értettem hogy lehet ez. És ő mondta nekem, hogy szükségmegoldás volt, jól esett a szex, de a nővel nem jelent volna meg nyilvánosan :) hát mondom miért, buta volt vagy mi... Erre azt mondta hogy nem kifejezetten buta, nem, csak nem akarta volna felvállalni az ismerősei előtt és tudta már az elejétől, hogy nem olyan nő akivel komolyabban együtt akarna lenni... szóval esetleg ilyen szempontból érdemes lenne kipuhatolnod, hogy mit gondol rólad.
A másik, hogy egyenesen is megmondhatod, hogy téged olyan kapcsolat tenne boldoggá igazából, ahol vannak közös programok, ahol mindig úgy érzed hogy számíthatsz a másikra, és aki komolyan vesz. megmondhatod hogy te nem tudod ő mit gondol erről, és amennyiben nem, akkor te közben elkezdesz ismerkedni, mert családot szeretnél és egy szerető pasit. Aztán meglátod hogy reagál. Vagy lefalcol, akkor egyértelmű hogy nem kellesz neki, vagy beerősít és kiböki mit akar. persze lehet hogy nem azonnal, de 1-2 héten belül eldől. Szerintem a holtpontról neked kell kibillenteni a dolgokat. Ha most sem szeret, akkor már nem is fog. ha igen, legalább megtudod :)
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!