Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Rossz úton az...

Mit csináljak? Rossz úton az életem más hibájából

Figyelt kérdés

Nem 100%-ig ide tartozik a kérdésem, de egybe teszem fel!

Otthon annyira szar a helyzet, hogy kajára sincs pénzünk. A lakásban egész nap meglehet fulladni a cigarettafüsttől, mert anyám, apám reggeltől estig mást sem csinál, mint büdösít. Szellőztetni nem lehet, mert azt mondják, hogy feleslegesen ne tárogass, mert nincs pénzünk tüzelőre.

Iskolába járok. Az utolsó hónapjaimat töltöm ott. Most fogok végezni. Annyi pénzem van, hogy 2 jobb esetben napi 4 kiflit tudok is venni. Semmi egyebet.

Felvettek egyetemre, de halasztottam a technikusi végett, de azon gondolkodom (inkább már belül eldöntöttem), hogy el sem kezdem, mert sem a könyveket, sem az egyéb költségeket nem tudnánk fizetni. Ilyenkor mi a teendő?

Otthon én már meg sem merek szólalni, mert mindenből csak üvöltözés jön ki, hogy nincs pénzünk. Mindig azt mondja, hogy mindent megkaptam, de ez nem igaz, hiszen vagy nincs, vagy mindenből csak a legszarabb. A cigaretta mindennél fontosabb, az nem probléma, hogy nem tudunk mit enni.

A ballagási pénzem is elfogyott, mert abból vettem cipőt, ruhát. Csak értékes dologra költöttem.

Sok a kérdés, de próbáljatok meg értelmes válaszokat adni!

Köszönöm szépen!

2012. márc. 4. 17:01
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
Sajnálom hogy így alakult a helyzeted.. csak azt nem értem hogy a kérdésed márciusban írtad ki.. miért nem néztél nyárra diákmunkát? és nem lett vna ilyen problémád..
2012. jún. 23. 10:51
 42/43 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy márciusban írtam ki, munka lesz belőle nagyon úgy tűnik. A diákmunkának számomra nem lenne érteme, mert egy fillért nem láthatnék belőle.
2012. jún. 23. 13:55
 43/43 anonim ***** válasza:
Jó persze tudjuk, neked semmi nem jó és mindenki más g3ci és nincs megoldás, pedig te nagyon akarod. Persze, persze.
2012. jún. 23. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!