Nalatok ki "tartja kezben a dolgokat" a ferjed, vagy te?
Én próbáltam volna közösen dönteni, de a gyerekneveléssel kapcsolatos dolgokat a férjem teljesen lepasszolta. Az iskolát amit választottam, azt is az évnyitón látta először.
Anyagi kérdésben teljesen megbízhatatlan.
Fogjuk rá, hogy egyenrangúság van, azért van, amiben a másik erősebb tudású.
Én a főzésben, ő a számítástechnikai dolgokban. Nem szégyen ez.
VAn osi igazsag, hogy az asszony okosabb, mint egy ffi!
TEhat a ffi ugyan uralkodo, de mindig igenyel, kapni akar, ugyan vadaszni szeret, ami izgalmas, de aztan ujra izgalomra vagyik stb.
Nos mar innen is termeszetes, hogy nem lehet egyforman viselkedni, mivel az asszony lesz az, aki szeretettel gondoskodik a csaljarol, de mar a ferjet is "iranyitani", befolyasolni tudja ugy, hogy ezt a ffi ne vegye eszre, mivel azt mar nyilvanosan nem viselne el. TEhat a hosszu kapcsolatoknak az a titka, hogy a feleseg okos, ugyesen tud taktikazni, de mindenzt szeretettel teszi.., tehat ugy kezeli a parjat, mint egy orias bebit, amit amaz mar ertekelni is fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!