Beképzelem magamnak a dolgokat? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Párom a mostani időben elég furcsán viselkedik. Úgy értem egyre többször enged meg magának olyan viselkedést amiket azelőtt nem. Egyre többször beszél velem csúnyán, ma arra lettem figyelmes így este, hogy kicsit többet készülődött a megszokottnál mielőtt elment dolgoz. Mielőtt elment dolgozni lefürdött, megborotválkozott, bekente az arcát krémmel, ivott olyan turmixot amit régebben szokott (valami méhporos, elvileg erősít) rágót kért az anyjától mielőtt elment volna dolgozni holott előtte mosott fogat.. Rágója mondjuk szokott lenni, de ezek a dolgok nekem furcsák voltak kicsit. Lehet én reagálom túl, de szerintetek lehet valakije? Most, hogy elment már küldött üzenetet tele szívecskékkel.. Nem hinném, hogy megcsalna nem olyan típus meg érzem rajta, hogy szeret, ideje se lenne rá mert amikor nem dolgozik velem van mivel együtt lakunk, de ez eléggé meglepett. Mit gondoltok erről?2012. febr. 28. 21:28
1/16 A kérdező kommentje:
Mielőtt elment dolgozni 1x akart lenni.. És nem az a furcsa, hogy megborotválkozott hanem, hogy meló előtt nem szokott fürdeni csak ha hazajön meg eddig nem itta azt a valamit pedig itt volt eddig is. Meg ez is, hogy bekente az arcát valami aloe verával.. Komolyan lehet én látok ebbe többet mint ami de a viselkedése néha olyan mintha nem is szeretne (mikor nem éppen szépen beszél velem...) Egyébként mindig látni rajta.
2012. febr. 28. 21:31
2/16 anonim válasza:
Ha eddig soha de soha nem viselkedett így akkor nem hiszem hogy most hirtelen túl igényes lett,lehet nem akar megcsalni csak lett egy új női munkatársa aztán tetszeni akar neki vagy ilyesmi, persze benne van a pakliban hogy félrekacsingat de a lelkiismerete is szólongatja ezért kapod a szívecskés sms-eket.
3/16 anonim válasza:
Alapból gondok vannak ha nem tisztel szerintem, de lehetséges csak adni szeretne magára. De itt semmi más nem tudja ezt megmondani, mint a párod, munkaután vagy frissen reggel mikor felkel ragadd meg és kérdezz meg tőle. Más nem tud erre helyesebb választ adni, nem ismerjük a körülményeket. 14L
4/16 A kérdező kommentje:
Most leírtam neki az előbb ezt a sztorit, hogy mit gondolok amit leírtam ide is és megkérdeztem van-e valakije. Válasz: Na ezért mondom rád, hogy debil vagy... Most ez micsoda? Ha én szeretek valakit nem beszélek vele így mert ilyen nem tud a számon kijönni. Egyébként ismerem a munkatársait nincsenek ott jó nők aki meg még néz is ki valahogy ő nemrég ment oda 21 éves és most lesz az esküvője..
2012. febr. 28. 21:41
5/16 anonim válasza:
Első vagyok, ne haragudj hogy ezt írom de a kettőtök közti kommunikáció az 0. Akinek nem lenne vaj a füle mögött az értelmesen megbeszéli a dolgokat nem pedig érzelmi támadással visszavág...nem írod mennyi ideje vagytok együtt és hány évesek vagytok, de ilyen beszéd egy több éve tartó kapcsolatban sem menne el nem hogy ha csak kis ideje vagytok együtt és hány évesek vagytok( több évnek pl a 7-et értem, kevesebbnek meg pl a 2-3-mat) Nem tudom, hogy hogy laktok együtt valamelyikőtök szülőjénél vagy valamelyikőtök lakásában, de szerintem nem kéne hosszútávon tervezned a mostani pároddal.
6/16 anonim válasza:
Hát, de ha ilyet ír nyilvánvaló, hogy megaláz. Oké, hogy rosszul esik neki, hogy nem bízol benne de a ledebilezés már kicsit sok. Mondd el neki, hogy vagy megválogatja a szavaidat feléd, vagy jobb lesz külön. ez csak egy tipp 14L
7/16 A kérdező kommentje:
Ő 23 lesz , én 22. Szüleinél lakunk jelenleg együtt, de nekem nemrég lett egy saját lakásom amit az én szüleim vettek nekem meg hugomnak úgyhogy úgy terveztem, hogy igen vele fogok odaköltözni, de már nem tudom, hogy mi lesz. Egyébként 1 éve vagyunk együtt..
2012. febr. 28. 21:51
8/16 anonim válasza:
1 év után ilyen retardált ősbunkó módon beszél veled és te még itt kérdezed hogy mi legyen? :O ne haragudj de mi a párommal 5 éve vagyunk együtt az első 2 évben még a pillangók röpködtek a gyomrunkban nem debileztük a másikat, azóta 3 éve lakunk együtt és soha az életben nem mondanánk ilyet a másikra még ha vitázunk se, nálatok meg vita se volt csak megkérdezted hogy van e valakije. Jó is lesz szerintem ha elköltözöl, az a jó hogy van hova, hátha akkor észbe kap, utána rajtad múlik, de csak annyit mondok hogy kutyából nem lesz szalonna...1 voltam
9/16 zokniszörny válasza:
3 és fél éve vagyunk együtt a barátommal, és nekünk még mindig röpködnek a pillangók... Szerintem gáz, ha már 1 év után ez van. Azt hittem, minimum egy 10 éves kapcsolatról van szó!
10/16 anonim válasza:
És még a 10 év se hatalmazza föl a másikat hogy megalázza az elvileg "párját"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!