Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Beképzelem magamnak a dolgokat...

Beképzelem magamnak a dolgokat? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Párom a mostani időben elég furcsán viselkedik. Úgy értem egyre többször enged meg magának olyan viselkedést amiket azelőtt nem. Egyre többször beszél velem csúnyán, ma arra lettem figyelmes így este, hogy kicsit többet készülődött a megszokottnál mielőtt elment dolgoz. Mielőtt elment dolgozni lefürdött, megborotválkozott, bekente az arcát krémmel, ivott olyan turmixot amit régebben szokott (valami méhporos, elvileg erősít) rágót kért az anyjától mielőtt elment volna dolgozni holott előtte mosott fogat.. Rágója mondjuk szokott lenni, de ezek a dolgok nekem furcsák voltak kicsit. Lehet én reagálom túl, de szerintetek lehet valakije? Most, hogy elment már küldött üzenetet tele szívecskékkel.. Nem hinném, hogy megcsalna nem olyan típus meg érzem rajta, hogy szeret, ideje se lenne rá mert amikor nem dolgozik velem van mivel együtt lakunk, de ez eléggé meglepett. Mit gondoltok erről?
2012. febr. 28. 21:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tisztába vagyok vele, hogy gáz, ezt neki is nem egyszer elmondtam és azt is, hogy 1 év után ennek nem ilyennek kéne lennie. Az előző barátnőjével is így viselkedett, nem egyszer ment panaszkodni a nővérének (rá általában hallgat), hogy ő már nem bírja tovább. 4 évig voltak együtt. Csak az ex már úgy volt vele, hogy ő eltűr mindent, menjen ahova szeretne csak maradjon vele. Naív volt és szerelmes. De őt sem csalta meg. Na de én nem ilyen vagyok lehet ez fáj neki engem nem irányítgathat. Amikor összepakolok mert nem egyszer történt már, hogy elég, akkor most megyek haza nem enged meg bocsánatot kér stb. Tudom, hogy hirtelen felindulásból mondja ezeket amiket utána megbán, de amíg én nem beszélek vele így elvárom, hogy ez fordítva is így legyen. Lehet az együttlét hozza ezt ki belőle, hogy együtt lakunk már ilyen korán vagy nem tudom... Nem tudom mire vélni. De mikor látja rajtam, hogy komolyan gondolom utána meg teper.
2012. febr. 28. 22:03
 12/16 A kérdező kommentje:
Mármint az exe ment panaszkodni párom nővérének
2012. febr. 28. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Vagy a lehető leghamarabb szakítasz vagy a pszichiátrián fogod végezni, harmadik opció nincs. Mi ez, hogy ledebilez?
2012. febr. 28. 22:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Még nem csalt meg,majd csak fog.
2012. febr. 28. 23:25
 15/16 anonim ***** válasza:
Persze hogy teper, mert nélküled csak anyuci maradna.... az mondom az ex-ének nem sok esze volt hogy 4 évig egy taplóval élet viszont annyiban több esze volt, hogy otthagyta, és amint látod kedves párod túlélte hisz itt vagy most te mint következő balek....a választ szerintem te is tudod, innentől kezdve max csak áltatod magad.
2012. febr. 29. 11:43
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem az exe hagyta el őt, hanem párom az exet. Már megbeszéltük a dolgokat, túlreagáltam...
2012. febr. 29. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!