Normális ilyen esetben az erekció?
Egy nagyon kínos kérdéssel fordulok hozzátok...
Remélem tudtok nekem segíteni,mert nagy szükségem lenne rá! Szóval múltkor a férjem együtt fürdött a 2 éves lányunkkal (én nem, közben tettem,vettem,mindegy is) kis idő múltán megyek be a fürdőbe és látom,hogy a férjemnek erekciója van... Ezen nagyon megrökönyödtem,mert nem tartottam normális dolognak ilyen szituációban... elég zavart lett,mikor látta,hogy észre vettem. Megkérdeztem ez mitől van? Azt mondta pisilnie kell! Na de egy 33 éves férfinál ez normális? Mert én ilyenről még életemben nem hallottam! Ráadásul együtt vagyunk már egy ideje és még nem tapasztaltam,hogy ilyenkor neki merevedése lett volna... Soha!
Tényleg segítséget kérnék,mert nem akarok sem hülyeséget hinni,sem elmenni mellette! Nem tudom mi a helyes! Mit higgyek?
Előző, ez baromság. Mindhárom mondatod hülyeség.
1: Nem csak azért lehet egy fürdőben merevedése egy férfinak, mert arra gondol, hogy milyen aranyos egy kislány puncija.
2: Egy normális apa simán fürdik együtt a kisgyerekével.
3: Nem pedofília ha együtt fürdenek (az serdülőkor előtti gyerekek iránti szexuális vonzalom lenne: [link] . Itt nincs ilyen, csak te akarod belelátni).
Érdekes 10 év távlatában végignézni a válaszokat. Én fürödtem együtt anno a gyerekkel, volt már hogy merevedésem volt (gyerek ottlététől teljesen függetlenül), és nem, nem lettem-voltam-vagyok pedofil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!