Remélem tudtok nekem segíteni,mert nagy szükségem lenne rá! Szóval múltkor a férjem együtt fürdött a 2 éves lányunkkal (én nem, közben tettem,vettem,mindegy is) kis idő múltán megyek be a fürdőbe és látom,hogy a férjemnek erekciója van... Ezen nagyon megrökönyödtem,mert nem tartottam normális dolognak ilyen szituációban... elég zavart lett,mikor látta,hogy észre vettem. Megkérdeztem ez mitől van? Azt mondta pisilnie kell! Na de egy 33 éves férfinál ez normális? Mert én ilyenről még életemben nem hallottam! Ráadásul együtt vagyunk már egy ideje és még nem tapasztaltam,hogy ilyenkor neki merevedése lett volna... Soha!
Tényleg segítséget kérnék,mert nem akarok sem hülyeséget hinni,sem elmenni mellette! Nem tudom mi a helyes! Mit higgyek?
7-es vagyok. Én pont nem rég láttam egy dokumentumfilmet, hogy azokból a gyerekekből sokkal nagyobb százalékban kerültek ki szexuális bibivel megáldott emberek, akik előtt anno a szülők "takaróztak", nem mutatkoztak meztelenül soha. Én nem emlékszem rá, hogy fürödtem volna a szüleimmel (biztos volt ilyen), de láttam őket meztelenül nem egyszer és nem lett ettől semmiféle lelki problémám, szóval számomra az, hogy a szülő együtt fürdik a gyerekével, lényegében teljesen természetes.
Köszönöm a linket. A cikk sajnos nem kapcsolódik a problémához.
2012. márc. 2. 19:17
14/52 anonim válasza:
Én is őszinte leszek veled: szerintem gáz. Kizárt dolognak tartom egy normális felnőtt férfi esetében, hogy ilyen esetben erekciója legyen. Pisilni kell? Nem tartogatni kell, hanem kiszállni a kádból, gyorsan megtörölközni, és ha külön van a wc, elmenni pisilni! Problem solved.
Ezek után nagyon figyelnék a férjemre. A kislányt is ki lehet kérdezni, történt-e bármi. (Kérte apu, hogy csinálj vele valamit, stb.) Szörnyű az ilyennel szembesülni, de a struccpolitika nem megoldás!
2012. márc. 2. 19:18
15/52 anonim válasza:
12. vagyok, a cikk azt írja, hogy nem függ össze a pisiléssel.
2012. márc. 2. 19:20
16/52 anonim válasza:
14-es vagyok. Amúgy én se hallottam még ilyenről, a párom sosem mondta, hogy neki a pisiléstől felállna.
2012. márc. 2. 19:25
17/52 anonim válasza:
A témához én sem tudok hozzászólni. Az én párom 28 éves, fürdés/zuhanyozás közben a meleg víz hatására feláll neki néha. Akkor is, ha nem együtt zuhanyzunk, csak én befutok valamiért a fürdőbe (nem "játszik" vele, mert nem rezzen össze amikor belépek)
Ennek ellenére én is jobban figyelnék :-( Őszintén remélem, hogy csak vaklárma :-(
2012. márc. 2. 19:37
18/52 anonim válasza:
"Normális ilyen esetben az erekció?" - Nem. Lehet ezt űzni-fűzni bármeddig, meg nyomkodni a kezeket össze-vissza, az igazság az, hogy az erekció lehet spontán hajnalban, de máskor -mivel szabályozható-tudatosan előidézett. Nincs ezen mit szépíteni. És senki ne mondjon olyat, hogy egy nő erre a kérdésre nem tud érdemben válaszolni. Ahogy egy egészséges anya nem izgul fel, ha a kisfiával fürdik, úgy egy apa sem a kislányának sem a látványától sem az érintésétől nem jöhet izgalomba, ha egészséges. És ne gyertek azzal a szöveggel, hogy természetes a meztelenkedés a családban. Oké, van akiknél ez természetes, de nehogy már az is természetes legyen, hogy az apa rágerjed a lányára. Pont.
2012. márc. 2. 19:40
19/52 anonim válasza:
Hát azt én kívülállóként, főleg nőként nem tudom megmondani, hogy normális-e. Ha spontán erekció volt, ha nem (mondjuk attól Isten mentsen titeket!), mindenesetre bizarr. Biztos, hogy többet nem erőltetném az együtt pancsizás témát. Amúgy is furcsának találom az ilyesmit.
2012. márc. 2. 19:40
20/52 anonim válasza:
Azért ne fessük az ördögöt a falra, volt már más is? Azért már biztos lennének jelei szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!