Ti, hogy reagálnátok ebben az esetben?
Fiatalon szeretnék anyuka lenni. (25 év előtt) Párommal több mind 4 éve együtt vagyunk. Ő nem akar fiatalon apuka lenni. Persze én megértem őt, de kissé rosszul esik.
20 L
Hát itt más nincs. Vagy annyira megvisel, hogy emiatt dobbantasz...de akkor persze míg találsz még egy potenciális apajelöltet, lehet ott leszel a korral, hogy ugyanott lennél, mintha "bevárnád" a párodat.
Régebben én is így gondoltam, hogy fiatalon leszek anyuka,de a sors nem így hozta. A párom orvosira ment én meg pszichológiára. Mindkettő egy olyan szak, hogy sok sok év ameddig "vége" lesz a tanulásnak és utána még egy rendes munkahely keresése is nehézkes. A fizetésekről nem beszélve... de most is tartom, hogy amint meglesz a megfelelő anyagi háttér hozza bevállalnánk a gyereket.
Sokszor én is elgondolkodom, hogy "mi lett volna ha"? De nem leszek elégedetlen, így is jó lesz:)
Kitartás.
21-L
Nálunk is pont ugyanez a helyzet a párommal. Nem tudom mit kezdenék vele, ha így kijelentené, de szerencsére köztünk öt év van, így mindkettőnk "vágya" teljesülhet.
Belegondolva a ti esetetekbe, hát nagyon fiatalon jöttetek össze, szerintem még bármi történhet addig. Jó esetben engedsz te is két évet, meg a barátod is:)
Anyagilag álltok ugy hogy van hova születnie a babának?
dolgoztál már legalább annyit hogy gyedet kapj,ne a párodnak kelljen eltartania?
sosem akartam fiaitl anyuka lenni,igy nekem nincs ilyen gondom,25 vagyok,párom 30,5 év múlva tökéletes lesz ha érkezik egy kisbaba
35 éves vagyok írigylem azokat akiknek még él az apjuk :-S
sajnos elment 20 éve!! 60 évesen
ha kicsit korábban kezdi azért minden másabb lenne!
Láthatná az unokáját
stb stb
Ha valaki csak a pénzt nézi akkor sohasem lesz gyereke :-(
Anyagi háttér megvan, mind 2 önk részéről. De nem is számítana, ha nem lenne ennyire stabil a hátterem, akkor is vállalnék babát.
Párom 22 éves lesz októberben.
"De nem is számítana, ha nem lenne ennyire stabil a hátterem, akkor is vállalnék babát. "
ezzel a felfogással inkább ne...
20 évesen maximum szüleid támogatása van meg szerintem,neked meg egy érettségid,maximum okj-s szakmád,párodnak detto.
erre hova vállalnál babát?
Megértem párodat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!