Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ilyen esetben az...

Normális ilyen esetben az erekció?

Figyelt kérdés

Egy nagyon kínos kérdéssel fordulok hozzátok...

Remélem tudtok nekem segíteni,mert nagy szükségem lenne rá! Szóval múltkor a férjem együtt fürdött a 2 éves lányunkkal (én nem, közben tettem,vettem,mindegy is) kis idő múltán megyek be a fürdőbe és látom,hogy a férjemnek erekciója van... Ezen nagyon megrökönyödtem,mert nem tartottam normális dolognak ilyen szituációban... elég zavart lett,mikor látta,hogy észre vettem. Megkérdeztem ez mitől van? Azt mondta pisilnie kell! Na de egy 33 éves férfinál ez normális? Mert én ilyenről még életemben nem hallottam! Ráadásul együtt vagyunk már egy ideje és még nem tapasztaltam,hogy ilyenkor neki merevedése lett volna... Soha!

Tényleg segítséget kérnék,mert nem akarok sem hülyeséget hinni,sem elmenni mellette! Nem tudom mi a helyes! Mit higgyek?

2012. márc. 2. 18:42
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Persze még írjatok, minél többen,annál jobb. Eléggé meg vagyok ijedve! Köszönöm,hogy mindenki normális választ adott!
2012. márc. 2. 19:41
 22/52 A kérdező kommentje:
20as! Nem,más nem volt,akkor valószínűleg már régen nem itt ülnék! Azért addig nem is szeretnék elmenni, ezért érdekel mások erről mit gondolnak,mit tudnak,hogyan látják.Nem akarok hisztérikának tűnni,de én is azt gondolom, hogy nem természetes ez a dolog ilyen szituációban, de nem hagyatkozhatom csak a magam véleményére.
2012. márc. 2. 19:45
 23/52 anonim ***** válasza:
76%
Párommal 10 éve vagyok, van néha spontán erekciója, simán el tudom képzelni, fáradtság, meleg víz.
2012. márc. 2. 19:46
 24/52 anonim ***** válasza:
83%

NA ,én pár válaszon jót röhögtem.Mert a nők aztán tudják mi történik ilyenkor.Rögtön a legrosszabbra gondolnak.

Kezdem azzal,hogy 34 éves férfi vagyok,és 3 éves kislányommal (akit imádok)rendszeresen fürdünk együtt.Semmi gond nincs azzal,hogy együtt fürdik a gyerek a szüleivel.Nyilván pár év múlva már nem fogunk,de 2-3-4 éves koráig az ember csak pancsikázik,játszik a vízben a gyerekkel.Az erekcióról annyit,hogy ha vissza kell tartanom,akkor nekem is feláll.De semmi bűnös gondolatom nincsen ilyenkor.Egyszerűen csak hugyoznom kell,és nem lehet..ennyi.Az aki meg arra gondol,hogy az apa "más szemmel" néz a lányra annak 1- piszkos a fantáziája,és azt hiszi minden férfi pedofil..2. Ismerős a szitu neki,és ezért minden férfit besározna.

2012. márc. 2. 20:11
 25/52 anonim ***** válasza:
97%

Férjemet kérdeztem erről a pisilés-erekció dologról. Ő azt mondta, hogy fordított összefüggés van, ha már kialakult az erekció és pisilni kell, akkor tovább megmarad.

De vizelési ingertől neki még nem állt fel. Anno ő is fürdött a lányával, de mondta, hogy a lánya jelenléte inkább lohasztó ilyen szempontból. Ha esetleg a mellékhelyiségben volt és bekopogott a lánya, már attól elszállt minden "merevsége", nemhogy a látványától.

2012. márc. 2. 20:28
 26/52 anonim ***** válasza:
46%

Páromat kérdeztem én is,2 dolgot mondott:

-Meleg viztől felálll spontán,ha pisilni is kell közben,akkor nehezen puhul meg.

-fürdik ő is együtt a picurral,másfél éves,de ha a meleg viztől vagy meg a kicsi elkezdi babrálni (miért ne,hisz neki nincs,az apjának meg van,persze hogy érdekesebb mint a gumikacsa),és feláll,azzal a lendülettel visitana nekem,hogy szedjem ki a gyereket,mert az már perverz :)

2012. márc. 2. 21:10
 27/52 anonim válasza:
88%
azért kíváncsi lettem volna, a korábbi hozzászólók közt volt-e pasi. Férjemmel 12 éve vagyunk házasok, a fiunk öt éves. És volt rá példa, kb 2 éve, hogy a férj zavartan letette az ölében ficánkoló gyerkőcöt, és magától mondta el, hogy neki erekciója lett ,és ez baromi kellemetlen, és nem tud mit kezdeni a helyzettel. Szóval neki volt kínos, és nem próbálta meg eltussolni, csak megosztotta velem. Szóval - én akkor, és most is azt gondoltam, hogy nincs gáz. A szexuális életünk rendben, és semmi okom azt hinni, hogy a párom a fiamtól izgult volna fel - inkább a mozgás, a közelség vagy mittudomén... Az oké, hogy tájékozódsz, de én amondó vagyok, hogy ne a felháborodott feleségek válasza alapján itélj, akiknek nincs ami felálljon... mi honnan a fenéből tudhatnánk????
2012. márc. 2. 21:49
 28/52 anonim ***** válasza:
81%
Én is megkérdeztem a páromat. Ő is azt mondta, hogy pisiléstől simán előfordul az ilyesmi.
2012. márc. 2. 21:52
 29/52 anonim ***** válasza:
71%
26-os: A lányod a párod farkával játszik???? Ez durva!
2012. márc. 2. 21:54
 30/52 anonim ***** válasza:
100%
Érdekesebb, mint a gumikacsa...
2012. márc. 2. 22:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!