Remélem tudtok nekem segíteni,mert nagy szükségem lenne rá! Szóval múltkor a férjem együtt fürdött a 2 éves lányunkkal (én nem, közben tettem,vettem,mindegy is) kis idő múltán megyek be a fürdőbe és látom,hogy a férjemnek erekciója van... Ezen nagyon megrökönyödtem,mert nem tartottam normális dolognak ilyen szituációban... elég zavart lett,mikor látta,hogy észre vettem. Megkérdeztem ez mitől van? Azt mondta pisilnie kell! Na de egy 33 éves férfinál ez normális? Mert én ilyenről még életemben nem hallottam! Ráadásul együtt vagyunk már egy ideje és még nem tapasztaltam,hogy ilyenkor neki merevedése lett volna... Soha!
Tényleg segítséget kérnék,mert nem akarok sem hülyeséget hinni,sem elmenni mellette! Nem tudom mi a helyes! Mit higgyek?
Hát az én férjem 32 éves,és reggelente amikor én is azt hiszem erekciója van,bizony csak pisilnie kell neki.Szóval előfordul ilyen..
2012. márc. 2. 18:45
2/52 A kérdező kommentje:
Reggel még értem,bár neki akkor sincs... és ez nem reggel volt.
2012. márc. 2. 18:47
3/52 anonim válasza:
A reggeli igen, de lehet máskor is, ha visszatartja, gondolom nem akart a kádba pisilni.
2012. márc. 2. 18:50
4/52 anonim válasza:
Mond neki h intézze el folyó és egyéb ügyeit fürdés előtt, én nem fürdenék a lányommal miközben meredezik a zászlórúd.
Amúgy igen, a meleg fürdővíz és a vizelési inger okozhatja, elég nehéz olyankor vizelni, mindenféle spéci pozitúra kell hozzá. :D
2012. márc. 2. 18:50
5/52 anonim válasza:
Amit leírtál, az kimeríti a probléma fogalmát még az én olvasatomban is, pedig én igazán rugalmas vagyok. Nézd, őszinte vagyok hozzád. Fegyelmezett felnőtt férfi tudja kontrollálni az erekcióját. Normális szexualitású és egészséges gondolkodású apának nincs merevedése ilyen helyzetben. Én nem akarom kimondani. Mondd te ki magadnak és ne hagyd ezt a dolgot megismétlődni.
2012. márc. 2. 18:51
6/52 anonim válasza:
Ha inger, mármint vizelet miatt van, nem tudja befolyásolni, azért ne ítéljünk rögtön.
2012. márc. 2. 18:53
7/52 anonim válasza:
Én érdemben a kérdésedre nem tudok válaszolni, mivel nő vagyok. Viszont gondolkodj el azon, hogy máskor nem viselkedett-e már furán és járj nyitott szemmel, erre sajnos nem tudok mást mondani. Bízzunk abban, hogy tényleg csak az tehet a dologról, amit ő is mondott.
2012. márc. 2. 18:57
8/52 anonim válasza:
Én eleve nem tartom normálisnak, ha a szülő egy szál f@szban mutatkozik a gyermeke előtt. Még akkor sem, ha a gyerek 2 éves. Ő már nem annyira kicsi, hogy adott esetben ne emlékezne ezekre később is.
A legegyszerűbb úgy lenne elkerülni az ilyesmit, hogyha nem fürödne együtt anyaszült meztelenül szülő és gyereke.
Ha egy ilyen eset volt, ez még nem jelent semmit, néha előfordul spontán erekció is. Ha rendszeresen rágerjed a kislányra, az gáz.
2012. márc. 2. 18:57
9/52 anonim válasza:
Szerintem sem egészséges az együtt fürdés. A többihez nem tudok hozzászólni, de ezt le akartam írni, szerintem fontos. Amúgy nem hinném, h bármi gáz lenne a férjeddel.
2012. márc. 2. 19:03
10/52 anonim válasza:
Hú, hát remélem ez csak egy borzasztóan szerencsétlen gyanú, de teszteld azért, tuti, ami tuti. Fürödjenek együtt gyakrabban, hagyd őket ott, aztán nézz rá. Szóval mint most. Ilyen helyzet nem lehet gyakori. Ha máskor is előfordul nem véletlen :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!