Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez kinek hogyan esne? Ki...

Ez kinek hogyan esne? Ki hogyan kezelné a szitut, és mit szólna hozzá? Mit lépjek?

Figyelt kérdés

19éves lány vagyok, barátom elmúlt 20. 1éves járunk, szeretjük egymást.

Jól kijövünk egymás szüleivel, bár ő az apjával él. De sokszor vagyok náluk és barátom is nálunk, olykor 7köznap is, mert nekem kötetlen a suli, okleveles képzésen vagyok, ő idén végez, de nagyon jól tanul.

Focizott évekig, idén abba akarja hagyni erre az apja teljesen elborult, hogy márpedig ha tetszik ha nem akkoris focizni fog, barátom elmagyarázta neki ,hogy ezt nem ő dönti el, és ha abba akarja hagyni abba hagyja. Erre az apja bevezetett egy szánalmas szitut, ha nincs foci nincs 7köznaponként együtt alvás. Barátomnak csütörtökön van mindig az uccsó napja a suliban, péntekenként nem kell nekik járni. De az apját nem érdekli 2 hete csütörtök este se alhat itt, hiába nincs neki iskola másnap.

Barátom mondta hogy beszél vele, stb. De a helyzet nem javul.

Barátom ma itt volt nálam beugrott sulki után, persze nem alhatott itt. Mondta hogy felhivja az apjáthogy mikor ér haza, kinézte magának a 6órási buszt

Erre nem azt mondja az apjának, hogy megy 6kor mert addig velem akar lenni, neeem. ezt mondja "Itt vagyok, de 6kor megyek mert akkor van csak buszom" És elkezdett magyarázkodni hogy de holnap megcsinálja a ma elhalasztott otthoni melot ha kell.

Nagyon gáz volt az egész. úgy érzem mintha 13lennék, és 2hónapos lenne a kapcsink, rendes gyerekként kezel minket az apja.

Én sosem tanultam rosszul, meg az én szüleim is fogtak, de basszus lány létemre nem csinálták ezt velem, vagy max 1hétig. És mégse lettem link, kis r**anc.

Eddig nem volt ez, nagyon rosszul esik ez. Tényleg azthittem barátom megoldja, de nem.... 4napja nem láttuk egymást, sir nekem a teloba h hiányzom neki, erre tessék.... semmit sem változtat a helyzeten.

Ha nagyon akarná szerintem feljönne és ittaludna vagy meg oldaná. Olyan mintha csak 7végi csaj lennék... mintha nemis a barátnője lennék, hanem a k**vája.

Meg nekem mondja hogy ja beszél az apjával, állitolag beszélt is vele...meg stb erre teloba meg magyarázkodik neki, h miért azzal a busszal megy és h azért megy azzal mert őőő....iizzé meg ez meg az és mert azt éri el és ahhoz van csatlakozása. Ha nagyon velem akart vna lenni maradt volna estig is.

Az elején még elhittem hogy igen megoldódik minden, hogy nem lesz dedó, de nem. Nem képes vagy nemis akarja megoldani. Olyan törésnek érzem ezt a kapcsolatunkba. Lehet hisztisnek gondoltok, de ezt megélni hogy ugymond csalódok ilyen téren a srácba akit szeretek, és azt hittem szeret nagyon rossz. Mindig azt mondta sosem engedi hogy tönkremenjünk, mert szeret, erre tessék ezt sem tudja elintézni.

Olyan szomorú és csalódott vagyok, megint összevesztünk.

2012. márc. 1. 16:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez az egész stori érthetetlen, és ostoba. Kedves kérdező: 100%-ban neked van igazad. Itt más lehet a dolog mögött.
2012. márc. 1. 19:12
 12/16 anonim ***** válasza:
Ezt már kérdezted pár napja, nem? Akkor nem kaptál használható választ?
2012. márc. 1. 19:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Jesszusom, ez röhejes helyzet, a barátod meg szánalmas nyominger, ha ezt hagyja. Oké, azt joga van apjának megszabni, hogy te ne aludj ott, de könyörgöm, hogy lehet valaki ilyen málészájú tutyi-mutyi, hogy a telefonba bőg, ahelyett, hogy azért is átmenne hozzád aludni? Meg kéne mutatnia az apjának, hogy nem gyerek, akinek parancsolgatnak, de ez egy szerencsétlenség. Nem is tudom, mit foglalkozol ilyen sráccal... Jó, hogy nem állítják sarokba 20 éves létére.
2012. márc. 1. 19:39
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem az apja csak kifogás,ürügy...
2012. márc. 1. 20:23
 15/16 anonim ***** válasza:
nagyn le leszek pontozva, de leírom a véleményem. Ez a srác elev egy viszonylag gyenge természetű, ha azért sír a telefonba, mert 4 napig nem látjátok egymást. Mi van h másfél hónapig vagyunk távol és ha vki emiatt sírt az maximum én vagyok, a barátomnak hiányzok, de nem kezd el sírni. Ez összefügghet azzal, h miért nem mer ellentmondani. Mert gyenge. Neked persze rossz, mert nem érzed h egy erős férfi van melletted. Én azt mondom, h nagyon jó, h adódnak ilyen helyzetek, most kell kiismerned h kibírod-e egy életen keresztül. Most ismered meg h h viselkedik ilyen szituban. Ha semmiképp sem bírod elviselni, akkor örülj neki, h ilyen hamar kiderült. Egyébként nem hiszem h az apja zsarolhatná h menjen külföldre, a barátom is külföldön él, az apjának nem tetszik, nem is ad neki pénzt. Keres magának....Tudom h most csalódsz a barátodban, de próbálj meg leülni beszélni vele. Mondd el nyugodt hangnemben h megijeszt a viselkedése, h ennyire hagyja magát befolyásolni, félsz h a későbbiekben is örökké hagyja majd az apját beleszólni az életetekbe. Erre vagy kiakad vagy elmondja h most egy kicsit még meg kell húznotok magatokat, de ígéri h amint tud kitör ebből, most viszont átmenetileg el kell viselni. akkor támogasd. De megváltoztatni ne akard. Ő ilyen. Vagy szereted így, vagy hagyd, h más szeresse
2012. márc. 1. 20:35
 16/16 A kérdező kommentje:

20:23as, nem hiszem hogy kifogás, vagy ürügy, mert én magam hallom hogy az apja ezt mondja neki. És barátom nem hagyja magát, azt mondta ha jövőhéten se változik az apja, egész 1szerűen összepakol és akkoris itt alszik.

Plusz nem hiszem hogy ürügy, tudom hogy nagyon szeret és igyis ő keres mindig, nem hiszem h pl le akar rázni, ez kizárt:)

2012. márc. 2. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!