Mit szólna ha meglátna egy másik férfivel?
Figyelt kérdés
igazából nem becsült engem, természetesnek vette hogy vagyok, vagy ha nem is vagyok éppen akkor visszamegyek hozzá. sokszor volt már így, a számát sem tudom hányszor. Most szakítottunk úgymond megint és elgondolkoztam hogy esne neki ha másik férfivel látna? Ha így állt hozzám akkor lesz@rná vagy azért elgondolkodna rajta hogy végleg elveszett?2011. dec. 4. 19:56
1/5 anonim válasza:
Lesz@rná. "Randizgasson kicsit, a jövő héten úgyis visszajön."
2/5 anonim válasza:
Ne az érdekeljen, hogy mit szólna hozzà hanem az, hogy mit adott neked amiben a boldogsàgodat megtalàlod.Lehet, hogy nem nagyon érdekelné, ha eddig sem sokat kaptàl tõle.
3/5 anonim válasza:
A helyedben nem kavarnék addig másik férfival, amíg azon jár az eszem, hogy az exem mit szól hozzá. Neked sem lenne jó, és a pasival szemben sem lenne tisztességes. Inkább heverd ki, és lépj tovább.
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg, most jót röhögne rajta, és élné tovább az életét.
10-20-25 év múlva pedig visszagondolna: "A fenébe. Ezt nem így kellett volna csinálni."
Látni, hogy rendes vagy. És tényleg szereted/szeretted a párodat, hiszen vissza mentél hozzá többször is. kár, hogy nem becsüli az ilyen lányokat, Téged! Érdemes lenne. Ha megfogadsz egy jó tanácsot: hagyd ott. Nem érdemel meg Téged, csak elszalasztod az időt/a lehetőségeket hogy tényleg rátalálj az igaz szerelemre.
5/5 anonim válasza:
Figyelj! Hagyd ezt a pasit a fenébe! Te is nagyon jól tudod hogy ez így nagyon nem jó. Én is eljátszottam ezt egy jópárszor. Szakítottam vele, de aztán mégis visszacsalogatott magához. Mikor kijelentette hogy ő milyen magányos, meghogy ő nem tudja nekem azt megadni amit én akarok (család), akkor mondtam azt hogy na szevasz te bunkó örökre! Megtudná ő nekem adni, ha akarná! Csak ő nem velem akarja! Akkor dönnebtem rá hogy, mekkora egy tetűbe voltam belehullva 2 évig és hogy milyen elfogult voltam vele szembe. Most végleg kiraktam a szűrét, elegem lett belőle és felfordul a gyomrom ha eszembe jut, hogy odáig voltam érte! Felesleges ilyeneken agyalnod,hogy mit szólna ehez, meg ahoz, hagyd a fenébe, egyszerüen lépj tovább mert te is és énis ennél 100x jobbat érdemlünk. Ők pedig nem érdemelnek meg minket. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!