Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem vagyok...

Mit csináljak, ha nem vagyok képes 1 évnél tovább lenni egy férfivel?

Figyelt kérdés

Volt már több komoly kapcsolatom, össze is költöztem velük, persze az anyagi függetlenségem megmaradt. A gond az, hogy egy idő után (ez általában 1 év után következett be) úgy éreztem, nekem valami új kell, már nem éreztem azt a szenvedélyt, amit előtte, más férfiakra, flörtölésre vágytam. Miért van ez?

Azért is zavar, mert a pasijaim mindent megadtak nekem, nagyon rendes, odaadó emberek voltak és a tenyerükön hordoztak. Én mégsem tudtam már úgy viszonyulni hozzájuk.

Amúgy sokan keresik a kegyeimet, népszerű vagyok a férfiak körében.

33N

2011. aug. 21. 12:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Ne csinálj semmit, az idő megoldja. Negyven felett már nem leszel olyan népszerű. :)
2011. aug. 21. 12:53
 2/16 anonim ***** válasza:
53%
Majd lassan agyilag is felnősz, és igen már csak pár év és sírni fogsz a pasik után, mert nem kellesz nekik :D
2011. aug. 21. 12:57
 3/16 A kérdező kommentje:

Nem nagyképűségből mondom, de sok huszonéves fiú is keresi a kegyeimet. Fiatalabbnak nézek ki a koromnál, szép az arcom, sokat sportolok, emiatt jó az alakom, odafigyelek az étkezésre és szép nagy kerek mellem van (meg van csináltatva).

Nem hiszem, hogy 10 év múlva sokkal rosszabbul fogok kinézni. Persze néhány ránccal gazdagabb leszek. Amúgy meg nem is ez volt a kérdés, mert egy belső kényszerem van arra, hogy kilépjek a kapcsolatból.

2011. aug. 21. 13:02
 4/16 anonim ***** válasza:

Végülis lehet, hogy a pasik miatt vagy ilyen.

Elvégre ők nem feleséget, komoly kapcsolatot látnak benned.

2011. aug. 21. 13:05
 5/16 anonim ***** válasza:
Váltsd ki a bárcát. Azért ugye, tudod, hogy minden tettünknek következménye van. A létesült világ ok-okozati összefüggésekben működik. Meg lesz ennek is a következménye.
2011. aug. 21. 13:11
 6/16 anonim ***** válasza:
"Mit csináljak, ha nem vagyok képes..." - ez volt a kérdés, erre írtuk, hogy semmit. Valószínű jobban izgat az, hogy mindenkinek tetszeni akarsz, mint egy tartós kapcsolat. Olyan meg nincs, hogy nem vagyok képes, olyan van, hogy nem akarok.
2011. aug. 21. 13:13
 7/16 anonim ***** válasza:
Te magad akarod ezt. Olyan nincsen hogy akaratodon kívül, de ki kell lépned a kapcsolataidból! Ahogy valaki már írta valószínű neked fontosabb a külsőd, hogy a fiatal pasik is téged akarjanak mint egy tartós párkapcsolat. Ilyen vagy, nem kell mentegetőzni és kitalálni hogy valami varázs miatt neked nem megy...nem is akarod és/vagy nem találtál még megfelelő férfit akit szeretsz is!
2011. aug. 21. 13:20
 8/16 anonim ***** válasza:
Akarva, akaratlanul a te hibád a dolog.
2011. aug. 21. 13:28
 9/16 anonim ***** válasza:

Nem voltál még igazán szerelmes és a pasijaid sem voltak beléd igazán szerelmesek eddig...

Szerintem ez az oka.

2011. aug. 21. 14:58
 10/16 anonim ***** válasza:
10%

Én is ilyen vagyok, mint te!! :D Ez nem baj,sőt! Így legalább nem kötjük le magunkat egy pasi mellett sem,élvezzük az életet!Én akkor lennék halálosan boldogtalan,ha egy mellett kéne leélnem az életet és nem ismerkedhetnék,bulizhatnék! Nem mindenkinek az életcélja ez a házasság-gyerek kombó,ezt értsétek már meg végre!

26/L

2011. aug. 21. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!