Mit csináljak, ha nem vagyok képes 1 évnél tovább lenni egy férfivel?
Volt már több komoly kapcsolatom, össze is költöztem velük, persze az anyagi függetlenségem megmaradt. A gond az, hogy egy idő után (ez általában 1 év után következett be) úgy éreztem, nekem valami új kell, már nem éreztem azt a szenvedélyt, amit előtte, más férfiakra, flörtölésre vágytam. Miért van ez?
Azért is zavar, mert a pasijaim mindent megadtak nekem, nagyon rendes, odaadó emberek voltak és a tenyerükön hordoztak. Én mégsem tudtam már úgy viszonyulni hozzájuk.
Amúgy sokan keresik a kegyeimet, népszerű vagyok a férfiak körében.
33N
Nem nagyképűségből mondom, de sok huszonéves fiú is keresi a kegyeimet. Fiatalabbnak nézek ki a koromnál, szép az arcom, sokat sportolok, emiatt jó az alakom, odafigyelek az étkezésre és szép nagy kerek mellem van (meg van csináltatva).
Nem hiszem, hogy 10 év múlva sokkal rosszabbul fogok kinézni. Persze néhány ránccal gazdagabb leszek. Amúgy meg nem is ez volt a kérdés, mert egy belső kényszerem van arra, hogy kilépjek a kapcsolatból.
Végülis lehet, hogy a pasik miatt vagy ilyen.
Elvégre ők nem feleséget, komoly kapcsolatot látnak benned.
Nem voltál még igazán szerelmes és a pasijaid sem voltak beléd igazán szerelmesek eddig...
Szerintem ez az oka.
Én is ilyen vagyok, mint te!! :D Ez nem baj,sőt! Így legalább nem kötjük le magunkat egy pasi mellett sem,élvezzük az életet!Én akkor lennék halálosan boldogtalan,ha egy mellett kéne leélnem az életet és nem ismerkedhetnék,bulizhatnék! Nem mindenkinek az életcélja ez a házasság-gyerek kombó,ezt értsétek már meg végre!
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!