Azzal a férfivel álmodtam, akivel "nagyon szimpatizálunk" és tetszik, de még nincs köztünk semmi. Jelent vmit? (Lent tovább)
Szia!
Nagyon foglalkoztat ez a férfi,és bizonyára leköti a gondolataidat,sokszor eszedbe jut napközben is.Az álmod besorolható a vágyálmok közé.Velem is volt ilyen nem egyszer,szintén egy férfival,akire rengeteget gondoltam és nagyon odavoltam érte.Szintén egy ilyen: szüleim elváltak,apám sose támogatott minket,már nem is tartjuk a kapcsolatot.Tudat alatt valahol foglalkoztat,és már nem egyszer vágyálomként egy gondoskodó,dolgos apám volt.
De előjöhet ilyesmi stresszhelyzetben is.Pl. a volt barátommal,amikor szakítottam,pattogott egy darabig,és volt egy félelmetes,zaklatós szagú sms-e.Féltem,hogy a városban valahol összefutunk,és nem tudom majd magamról levakarni.Annyira erős volt bennem ez az aggodalom,hogy álmomban többször is megvalósult ez a találkozás.
Szerintem csak ennyi a magyarázata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!