Ha elfelejtettem mit álmodtam, mit csináljak hogy eszembe jusson?
Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 08:56
1/8 anonim válasza:
Porogj fejen mert amikor felallsz az agybol akkor az almaid lecsusznak a labaidba.
2/8 A kérdező kommentje:
Na ez vicces volt,köszi!De legalább nevettem egyet!
2011. okt. 22. 09:45
3/8 anonim válasza:
Az a normális, ha elfelejted őket.
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az értelmes válaszokat!
2011. okt. 22. 10:10
5/8 anonim válasza:
hát, szerintem nem nagyon lehet...
6/8 anonim válasza:
Reggel ébredéskor maradj nyugodt, feküdj olyan pózban mint mikor felébredtél és próbálj lazítani, visszagondolni minden kis apró részletre ami rémlik. Ezekböl pedig visszaidézni, hogy hogyan is jöttek ezek a dolgok sorban és a végén az álom nagy részét eszedbe juttathatod.
A másik ami segíthet ha álomnaplót vezetsz. Na és este lefekvéskor tudatosítsd magadban, hogy emlékezni fogsz reggel az álmaidra.
7/8 anonim válasza:
20:02-nek igaza van, én is kiskoromban mindig így idéztem fel az álmaimat, a lényeg h legyél nyugodt, csukd be a szemedet és koncentrálj erősen! nekem ez mindig bejött!
Amúgy lehet álomnaplót is vezetni, ébredés után írj fel mindent!
mert egy kis idő után sok mindent elfelejt az ember sajnos!
8/8 anonim válasza:
10-22 20:23-nak
Nem sajnos, hanem szerencsére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!