Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha nem vagyok...

Mit csináljak, ha nem vagyok képes 1 évnél tovább lenni egy férfivel?

Figyelt kérdés

Volt már több komoly kapcsolatom, össze is költöztem velük, persze az anyagi függetlenségem megmaradt. A gond az, hogy egy idő után (ez általában 1 év után következett be) úgy éreztem, nekem valami új kell, már nem éreztem azt a szenvedélyt, amit előtte, más férfiakra, flörtölésre vágytam. Miért van ez?

Azért is zavar, mert a pasijaim mindent megadtak nekem, nagyon rendes, odaadó emberek voltak és a tenyerükön hordoztak. Én mégsem tudtam már úgy viszonyulni hozzájuk.

Amúgy sokan keresik a kegyeimet, népszerű vagyok a férfiak körében.

33N

2011. aug. 21. 12:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ne csinálj semmit. A férfiaknak kellenek a hetérák, persze, hogy népszerűek vagytok.

Azt ugye aztért nem hiszed, nem ül ki az arcodra, tekintetedre ez az életmód? Kiül. És varrhatod, tömheted, látszik.. Azok a rendes, odaadó emberek, akiket dobtok 1 év után, szerintem megérdemlik, hogy megszabaduljanak tőletek. Valószínűleg előbb -utóbb családot, gyereket akarnak.Vagy-vagy. Nem lehet valaki hetéra és életreszólóan hűséges feleség és családanya egyszerre.

2011. aug. 21. 15:29
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert éretlen személyiség vagy. A szerelem, lángolás minden kapcsolatban elmúlik, átlényegül egy nagyon erős kötődésbe, összetartozás tudatba. Felnőtt ember már ezt keresi, nem a lángolást.
2011. aug. 21. 19:01
 13/16 anonim ***** válasza:
Aztán 40 évesen meg még ott fogsz figyelni a társkeresőn kedves válaszoló. És mindenért a férfiakat fogod hibáztatni, mert nem volt egy sem melléd való stb kifogásokkal. Lehet az életet élvezni, lehet ilyen felfogással élni, én nem ítélem el azokat akiknek nem életcéljuk egy tartós kapcsolat és gyerek, de ne is rinyáljatok majd később hogy senkinek nem kelletek... Ám persze jobb előbb dobni a pasit, minthogy ő tegyen ki titeket...
2011. aug. 21. 20:39
 14/16 anonim ***** válasza:

igen, ez mondjuk 10 évvel ezelőtt normális lett volna, én 24 vagyok, és hasonló mint te most, de egyelőre nincs okom aggódni.

ha annyi lennék mint te, tuti nem ezt csinálnám, én szeretnék normális családot később.

2011. aug. 21. 21:18
 15/16 ati23 válasza:
Szerintem ezzel nincs semmi baj, különbözőek vagyunk. Az sem lenne jobb, ha egy kapcsolatban maradnál és szenvednél, azt úgyis érezne a párod. Én is hasonló vagyok, lehet hogy ez éretlenség, de én igy érzem jól magam :) 28/F
2011. aug. 22. 14:59
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha ilyen vagy, mert vannak férfiakban is ilyenek, de sajnálatra méltó is vagy egyben, hogy így soha nem fogod megtapasztalni, milyen úgy igazából valakihez tartozni, kötődni, pedig pont ez a szerelem értelme, hogy átlényegül. És te/ti ebből maradtok ki... ha egyszer ezt átélnétek, mindig ezt az érzést keresnétek.
2011. aug. 22. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!