Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Összejönnétek olyan...

Hölgyek! Összejönnétek olyan férfivel, aki előtt mindig "tip-top-nak" kell lenni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy elvárja, hogy otthon is legyél csinos (nem feltétlen magassarkú, szűk nadrág stb, de legyen rajtad egy csinos melegítő és szép pólóval, hajad megcsinálva, egy kis smink stb.). Amikor pedig mentek valahova, főleg ki kell csípned magad.

Amúgy a férfi is sokat ad magára és nem piszkálja a nőt a külseje miatt, de tudod, hogy ő ezt belül elvárja a párjától.

2011. aug. 25. 13:49
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
32%

Szívesen :) Bírom a kihívásokat, meg amúgy is ha nem tetszik

úgyis betöröm :)

2011. aug. 25. 13:50
 2/24 anonim ***** válasza:
49%

jaj isten ments az ilyen embertől!!

Szerencsére a férjem a természetességet szereti és ENGEM, nem pedig azt a műnőt amivé a sminkek tennének.

2011. aug. 25. 13:52
 3/24 anonim ***** válasza:
78%

Ha nem kell csinálnom semmit, akkor igen...

Én pl. nem vagyok ilyen.

2011. aug. 25. 13:52
 4/24 anonim ***** válasza:
85%
Te lennél az? :D Amúgy nem tudom. Szeretek néha csak úgy lazán lenni.
2011. aug. 25. 13:53
 5/24 anonim ***** válasza:
93%
Természetesen nem. Ha azt mondja, sminkeljek, ha azt, hogy ne, tök mindegy. Nem dönthet az én külsőmről.
2011. aug. 25. 13:53
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha bárminek is "kell lennem" akkor már nem szívesen teszem. Magamtól is szépen felöltözök és sminkelek is minden nap, azért mert ez nekem így jó. Akkor is ha senkim nincs, mint most. De ha elvárják hogy ilyen vagy olyan legyek akkor csak arra gondolnék hogy a kiló festék és szép ruhák nélkül már nem is vagyok jó neki. Ilyen nekem nem kéne.
2011. aug. 25. 13:56
 7/24 A kérdező kommentje:

Igen, én. Van egy férfi akivel kialakulóban van valami, és ő ilyen.

Alapvetően én sem szeretek szakadtan, slamposan járni, sokat adok magamra, de néha olyan jó az ősrégi agyonhordott ruháimba bújni, nem sminkelni, nem festeni a körmöt stb és kicsit lazulni...

8/24 anonim ***** válasza:
86%

nem

ezt nem is lehet állandóan megcsinálni, főleg ha már van gyerek

meg engem szeressen, és ne csak akkor ha sminkelek, hanem smink nélkül is

nem lennék senkinek a kirakatbabája, én akkor sminkelek amikor nekem jólesik, nem akkor mikor pasim úgy kívánja

egy ilyen pasi mit csinálna, amikor a feleség a szülőágyon fekszik kócosan izzadtan, a kínok kínját átélve, és távozik belőle ez az alul?

9/24 anonim ***** válasza:
87%

nem

nem bírnék úgy leélni egy életet, hogy mindig tökéletes legyek

unalmas is lenne

egyébként az elvárásokkal kapcsolatban van egy közhely:

"a legjobb nőt is unja valaki "

szóval szerintem nem ezen múlik

2011. aug. 25. 13:57
 10/24 anonim ***** válasza:
87%

:O dehogy.

2 hete voltam együtt a párommal amikor nagyon beteg lettem és ő ápolt vitt dokihoz. na akkor tényleg teljesen ko voltam, kócos, no smink és annyira szerelmesen nézett rám hogy elsírtam magam a meghatódottságtól :) persze néha jó egy kicsit szépnek lenni neki de szakadtan is szeret.

2011. aug. 25. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!