Hölgyek! Összejönnétek olyan férfivel, aki előtt mindig "tip-top-nak" kell lenni?
Gondolok itt arra, hogy elvárja, hogy otthon is legyél csinos (nem feltétlen magassarkú, szűk nadrág stb, de legyen rajtad egy csinos melegítő és szép pólóval, hajad megcsinálva, egy kis smink stb.). Amikor pedig mentek valahova, főleg ki kell csípned magad.
Amúgy a férfi is sokat ad magára és nem piszkálja a nőt a külseje miatt, de tudod, hogy ő ezt belül elvárja a párjától.
Szívesen :) Bírom a kihívásokat, meg amúgy is ha nem tetszik
úgyis betöröm :)
jaj isten ments az ilyen embertől!!
Szerencsére a férjem a természetességet szereti és ENGEM, nem pedig azt a műnőt amivé a sminkek tennének.
Ha nem kell csinálnom semmit, akkor igen...
Én pl. nem vagyok ilyen.
Igen, én. Van egy férfi akivel kialakulóban van valami, és ő ilyen.
Alapvetően én sem szeretek szakadtan, slamposan járni, sokat adok magamra, de néha olyan jó az ősrégi agyonhordott ruháimba bújni, nem sminkelni, nem festeni a körmöt stb és kicsit lazulni...
nem
ezt nem is lehet állandóan megcsinálni, főleg ha már van gyerek
meg engem szeressen, és ne csak akkor ha sminkelek, hanem smink nélkül is
nem lennék senkinek a kirakatbabája, én akkor sminkelek amikor nekem jólesik, nem akkor mikor pasim úgy kívánja
egy ilyen pasi mit csinálna, amikor a feleség a szülőágyon fekszik kócosan izzadtan, a kínok kínját átélve, és távozik belőle ez az alul?
nem
nem bírnék úgy leélni egy életet, hogy mindig tökéletes legyek
unalmas is lenne
egyébként az elvárásokkal kapcsolatban van egy közhely:
"a legjobb nőt is unja valaki "
szóval szerintem nem ezen múlik
:O dehogy.
2 hete voltam együtt a párommal amikor nagyon beteg lettem és ő ápolt vitt dokihoz. na akkor tényleg teljesen ko voltam, kócos, no smink és annyira szerelmesen nézett rám hogy elsírtam magam a meghatódottságtól :) persze néha jó egy kicsit szépnek lenni neki de szakadtan is szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!