Összejönnétek egy gyerekes apukával?
Úgy értem, hogy van egy 31 éves férfi, akinek egy gyönyörű 5 éves lánya van. Nagyon kedvelem a férfit, viszont félek, hogy a volt neje közbeszól majd, meg a gyereket is ellenem hangolja, stb...
Ti mit tennétek a helyemben? Nem miattam mentek szét, már 1 éve elváltak.
22/N
Figyelj, ha senki nem jönne össze gyerekes apukával, akkor ezek a pasik örökre egyedül maradnának, csak mert van a hátuk mögött egy elszúrt házasság gyerekkel?
Ne foglalkozz te ezzel, ha szimpi a pasi, ne szalazd el! Az én páromnak is van kislánya, 2 éves volt amikor velem összejött. Soha, semmi problémánk nem volt emiatt.
Egy próbát mindenképp megér! Én belementem egy ilyen kapcsolatba 7 évvel ezelőtt, és mai napig nagyon boldogok vagyunk!
Viszont hazudik, aki azt mondja, hogy nem lesznek problémák. Nálunk is voltak, a volt neje mindent elkövetett, hogy szétmenjünk, nem adta oda a lánykát, mert én is velük vagyok... vissza akarta hódítani a pasit... és még sorolhatnám... :(
Szóval, nagyon fontos, hogy egyből meg tudjátok beszélni, ha probléma adódik és akkor minden akadály leküzdhető.
Sok boldogságot kívánok, ha úgy döntesz, hogy belevágsz!
Én nem.
Nem szeretnék saját gyerekét, de más gyerekét sem.
Viszont látom neked nincs kifogásod ellene, tehát ha a te helyedben lennék belevágnék.
Nálam nem lenne akadálya. Sogornőmnek sem volt az, összejött egy elvált pasival akinek van lánya már 10 éves, ráadásul kis faluban laknak elég gyakran összefut a volt feleséggel. Neki szerintem semmilyen akadálya nincsen a dolognak, eszébe sem jutott, hogy a gyerekkel vagy a volt feleséggel foglalkozon, mondjuk Ő elég érzéketlen halvérű nő.
szerintem meg kell próbálni, mert ha nem teszed akkor mindig bánni fogod. Az idő meg úgyis eldönti, hogy mi lesz. Próba szerencse!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!