Összejönnétek egy gyerekes apukával?
Úgy értem, hogy van egy 31 éves férfi, akinek egy gyönyörű 5 éves lánya van. Nagyon kedvelem a férfit, viszont félek, hogy a volt neje közbeszól majd, meg a gyereket is ellenem hangolja, stb...
Ti mit tennétek a helyemben? Nem miattam mentek szét, már 1 éve elváltak.
22/N
Mivel én 20 éves vagyok, elég fiatal - bár te is - én nem akarnék jelentős kötöttségeket, nagy felelősséget.
Márpedig egy kisgyerekes apuka kétféle lehet. Aki sz.arik a gyerekre, meg aki nem. Aki sz.arik rá, azzal valszeg sok zűr nem lenne, tudnánk bármikor bármit csinálni. Csak az erkölcsi értékrendem sértené, hogy semmibe veszi a gyermekét, mivel annó engem is semmibe vett az apám. Ha szereti a gyereket és foglalkozik vele, akkor megváltoznának a közös programok, minden... Nem lehetne délután 3-kor spontán szexelni a konyhában, mert a kislány ott van, stb stb... És pont öt éves gyerekkel voltam bébicsősz, és azóta masszívan nem akarok gyereket... :D
Szóval szerintem macerás lenne mindenképp. Talán ilyen kavarásféleségnek bevállalnám, de komolyan nem valószínű.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!