Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Összejönnétek olyan...

Hölgyek! Összejönnétek olyan férfivel, aki előtt mindig "tip-top-nak" kell lenni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy elvárja, hogy otthon is legyél csinos (nem feltétlen magassarkú, szűk nadrág stb, de legyen rajtad egy csinos melegítő és szép pólóval, hajad megcsinálva, egy kis smink stb.). Amikor pedig mentek valahova, főleg ki kell csípned magad.

Amúgy a férfi is sokat ad magára és nem piszkálja a nőt a külseje miatt, de tudod, hogy ő ezt belül elvárja a párjától.

2011. aug. 25. 13:49
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem.

Gondolj a jővőre ha már nem leszel tipp-topp akkor mi lessz.

2011. aug. 25. 14:02
 12/24 anonim ***** válasza:
84%
Igen, mert én akkor is ilyen vagyok ha nincs párom. Így érzem jól magam. De azt ne mondja meg hogy én mit csináljak.
2011. aug. 25. 14:22
 13/24 anonim ***** válasza:
6%

Az én mostani párom ugya ilyen,kezdem elfogadni és alapból nem kihívás mivel,én mindig éjjel-nappal toppon vagyok,hisz rám smink sem kell.A világ legbüszkébb embere a baránőjére(rám) és minenhol velem villog:) Közöltem vele hogy ne azért szeress mert SZÉP vagyok,hanem azért aki vagyok!Megkaptam azt a választ hogy a belsőmért szeret de mellett büszke rá(m) és arra hogy bárhol vagyok vagyunk mindenkit leigázok és mindig pasinak csorog rám a nyála,főleg mikor táncolok mert abban verhetetlen vagyok:)

Tehát kérdező örülj neki mert így lesz kihívásod és 1-2 gyerek után nem leszel olyan mint itt is és a való életben is az anyukák 95% hogy szülés után ocsmányok és igénytelenek lesznek.Nézz körbe a játszó tereken és az utcákon aztán meg sír a szájuk hogy, egy kis 20 éves rib*vel csal meg a párom.

Minden Jót és Sok Boldogságot.

2011. aug. 25. 14:26
 14/24 anonim ***** válasza:
86%

húú kedves utolsó, önbizalomból nincs hiányod úgy látom

de majd ha szülsz egy gyereket, akihez 24 órás szolgálat kell és ebből jó ha marad 3-4 órád az alvásra (hónapokon át) és egész nap szoptatsz, pelenkázol, altatsz, a baba lebukik, lehány, és éjjel nappal sír, és neadjisten megereszkedik a hasad meg a melled, na majd akkor meglátjuk te mennyire leszel SZÉP!

2011. aug. 25. 14:45
 15/24 anonim ***** válasza:
7%

Igen meg van az egóm mert van mire!!!

Tudod minden csak akarás kérdése,és az igénysségé.

Erről ennyit!!!

2011. aug. 25. 14:47
 16/24 anonim ***** válasza:
78%
Nem. Ha megyünk valahova, és úgy van kedvem, kiteszek magamért, kifejezetten feltűnően öltözködöm, erős sminket használok - de ezzel együtt akinek nem vagyok jó natúr állapotban is, és nem érti meg, hogy más dolgom is van,mint magamat sminkelgetni, igazgatni egyfolytában, az nem szeret igazán. Nyilván ezzel nem kell visszaélni és állandóan lepukkantnak lenni, de csak egy olyan férfi érdemli meg, hogy tetszeni akarjak neki, aki ettől függetlenül is szeret!
2011. aug. 25. 15:08
 17/24 anonim ***** válasza:
9%
Hát, ha elvárja, ha nem, én ilyen vagyok magamtól is:) Egyszerűen jobban érzem magam a bőrömben, jobban esik belenézni a tükörbe, ha ki vagyok sminkelve (akár csak egy kicsit is), és normális ruha van rajtam.:)
2011. aug. 25. 16:12
 18/24 anonim ***** válasza:
89%
én biztos hogy nem. Én szeretem azt is ha egy pasi slampos otthon. kifejezetten utálom ha folyton a fürdőben pepecsel és vasalhatom a gönceit. fuj
2011. aug. 25. 16:37
 19/24 anonim ***** válasza:
8%

ha olyan vagy mint én, hogy otthon is szeretsz úgy a tükörbe nézni hogy igen, én mindig jó csaj vagyok, és nem bírod elviselni a slamposságot, akkor nem lesz nehéz.

én pl. a saját kedvemért szeretek néha otthon is kipróbálni kül. sminkelési technikákat, csak csini melegítőben érzem jól magam és fésült hajjal. voltam elég beteg is, de akkor is erőt vettem pl. magamon, és kifestettem a szemöldököm(elég világos, mindennap festem), meg kifésültem a hajam. ha ez ösztönből jön, hogy "eleresztve magad" is csini vagy egy sportszerkóban is, akkor való neked sztem.

egyébként fordítva én is elvárom a pasitól, hogy adjon magára, ha már én ennyire strapálom magam.

2011. aug. 25. 17:06
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
Legfejebb ha egy adonisz, profi szakács és havi 4 millát keres, és ő takarit, az ilyen elvárások nem reálisak.
2011. aug. 25. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!