Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azokhoz szólna a kérdésem,...

Azokhoz szólna a kérdésem, akiknek nem él az édesanyjuk, vagy a szüleik? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Igazán nincs is rokonom, csak a nagyim, vele lakom. Persze őt nagyon szeretem, örülök hogy legalább ő van, de 83 éves és sokszor már olyan mintha inkább én "vigyáznék rá" mintha én lennék aki a "felnőtt". (agyilag semmi baj nincs vele, csak a mindennapos dolgokhoz segítség kell már neki: utazás stb). A szüleim nem élnek, van 1-2 távoli rokonom de rájuk nem számíthatok, néha telefonálunk és ennyi. Sokszor olyan elhagyatottnak érzem magam, mintha sehova sem tartoznék. Nincsenek rokonaink akikhez elmehetnénk, vagy akik meglátogatnának minket.

Más is van így?

21/L

2011. nov. 27. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:

Szinte ugyanez volt a helyzet velem is évekig.

Tényleg nagyon rossz volt.

Majd ha családod lesz, gyereked lesz, minden megváltozik:)

2011. nov. 27. 16:53
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Igen, most ez hülyén hangzik, de már régóta azt "tervezem" hogy "Majd ha gyerekem lesz így meg úgy lesz" mondjuk akkor már tényleg jobban fogok valakihez tartozni, de 21 vagyok és még kapcsolatom sincs, még évekig ilyen érzésem lesz, és ez rossz...

Gyerekként minden olyan más volt, pl egy szülinapkor vagy Karácsonykor. Akkor éltek a szüleim, nagyszülők, összetartott a család, voltunk vagy 10-12en minden összejövetelkor. Most meg olyan ürességet érzek, mintha csak lógnék a levegőben...

Hát remélem lesz valamikor gyerekem, családom...

2011. nov. 27. 16:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Én anyámat nem ismerem, nagyszüleim neveltek, becsülettel. Mégis meg lett az eredmény: soha nem akartam gyermeket, sem férjhez menni. Kapcsolataim voltak, de képtelen voltam elköteledződni.

Most -42 évesen- egy macskával élek kettesben..

2011. nov. 27. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is az anyukámmal élek kettesben, Ö 72 éves. Pont ezt érzem én is hogy nagyon jó hogy van nekem és nem is tudom mi lenne,ha már ő sem lenne. De nagyon rossz hogy csak ketten vagyunk.
2011. nov. 27. 18:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Üdv!

Még nem igazán találkoztam sorstárssal, ezért is örülök személyednek. Én szintén 21 éves vagyok, csak hímnemű kiadásban :) Igazából van egy testvérem, se nagyszülők, se szülők, senki más. De a bátyám ott van és persze a barátaim. Próbálom magam lefoglalni mindenféle dologgal, ezért hihetetlenül "megtervezett" olykor már mesterkélt életet élek, de időnként nekem is szükségem van arra, hogy elmondjam mi bánt, mit érzek és szerencsére megtaláltam azt a személyt, akivel az efféle gondolataimat megtudom osztani. Remélem neked is van ilyen barátod, aki lelkileg tud támogatni. Ha esetleg lenne kedved én szívesen beszélek veled és valamivel jobban áttudom érezni a helyzeted,mint mások, esetleg tanácsokkal is tudnánk egymásnak szolgálni.

További szép estét!

21/F

2011. nov. 27. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen. A családom a férjemből és egy macskából áll. Se szülő, se testvér, se rokon. (Gyerekem pedig nem lehet.)
2011. nov. 27. 20:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem még él az öregem, de rá se lehet számítani. Olyan mintha még mindig 5 éves lennék és bele akar szólni mindenbe, meg manipulálni akar, de közben segíteni nem tud semmiben. Ha bizonytalan lenne akkor megérteném hogy fél és ezért próbál befolyásolni, de ez inkább úgy néz ki, mintha az én életemet/jövőmet akarná gyerekkorom óta tönkretenni(hozzá teszem sikeresen). Az a baj, hogy nincs egy olyan személy akiben maximálisan megbízhatok (még ha nem is számíthatok rá). Mert régóta nem számíthatok senkire, de hogy őszinte se lehetek az a legszarabb. Anyára mindig lehetett számítani és bármit el mertem neki mondani.

2011. nov. 29. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!