Mit csináljak az anyummal, ha kiakadt, mert megtudta, hogy a barátommal együtt aludtunk? Miért kell ebből ekkora balhét csinálnia?
Voltunk a sulival sítáborban és a tanár mondta,hogy ő nem akar ügyet csinálni abból,hogy ki-kivel alszik,döntsük el mi.Ezért én és a barátom egy szobában aludtunk.De tényleg nem volt semmi köztünk,mert ott volt még a legjobb barátnőm és az ő barátja is,szóval na...
Most viszont megtudta,hogy együtt aludtunk és kiakadt.De nem értem,hogy miért
.Azt mondja,hogy a barátom csak kihasznál és hogy ő senkit nem tud szeretni,hiányoznak belőle az emberi érzelmek,olyan,mint a szülei,stb.
Ezeket mondta,miközben tudja,hogy imádom a barátomat és ő is engem.Anya pedig nem szereti sem a barátomat,sem a srác szüleit,mert szerinte elkényeztetik a páromat,mindenre pénzt adnak neki,csak hogy ne kelljen vele foglalkozniuk és az a véleménye róluk,hogy "sznob gazdagok,akik mindent és mindenkit kihasználnak".
Nem tudom,hogy miért csinálja ezt,a barátommal 7 hónapja együtt vagyunk,szeretjük egymást és ezt anya is tudja.Ő az első barátom,nem értem,hogy anya miért csinálja ezt.
15/L
Valószínűleg azért csinált belőle ekkora balhét, mert nm te mondtad el neki mikor haza értél a táborból, hogy hogy is volt ez.
Később tudta meg, nem is tőled, van oka azt feltételezni, hogy nem azért nem mondtad el, mert tényleg csak aludtatok. Ugyanis a legtöbb ember úgy gondolja, hogy ha nincs sz.r a palacsintában, nem kell titkolózni.
Ezért kéne őszintén megmondani neki, hogy mi történt, akkor nincs oka gyanakodni. Így meg nekem is úgy tűnne, hogy nem szimpla alvás volt ha már ennyire nem akarod elmondani.
(Persze az megint más kérdés, hogy már nem igazán kell félteni a szüzességedet, de anyukád ugye erről sem tud. Ne lepődj meg, ha majd a negyvenharmadik pletyiből értesül erről is, akkor viszont nem mosod le magadról, hogy nem ott és akkor történt a dolog)
Tök mindegy, úgyis megtudja, hogy már nem vagy szűz.
A Pinakobold most már a te puncidból is akadálytalanul ki tud járni minden éjszaka,(szűzhártya hiányában)így észre fogja venni, hogy a lakásban már nem egy, hanem két kobold járkál. A jelek árulkodnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!