Mit csináljak az anyummal, ha kiakadt, mert megtudta, hogy a barátommal együtt aludtunk? Miért kell ebből ekkora balhét csinálnia?
Voltunk a sulival sítáborban és a tanár mondta,hogy ő nem akar ügyet csinálni abból,hogy ki-kivel alszik,döntsük el mi.Ezért én és a barátom egy szobában aludtunk.De tényleg nem volt semmi köztünk,mert ott volt még a legjobb barátnőm és az ő barátja is,szóval na...
Most viszont megtudta,hogy együtt aludtunk és kiakadt.De nem értem,hogy miért
.Azt mondja,hogy a barátom csak kihasznál és hogy ő senkit nem tud szeretni,hiányoznak belőle az emberi érzelmek,olyan,mint a szülei,stb.
Ezeket mondta,miközben tudja,hogy imádom a barátomat és ő is engem.Anya pedig nem szereti sem a barátomat,sem a srác szüleit,mert szerinte elkényeztetik a páromat,mindenre pénzt adnak neki,csak hogy ne kelljen vele foglalkozniuk és az a véleménye róluk,hogy "sznob gazdagok,akik mindent és mindenkit kihasználnak".
Nem tudom,hogy miért csinálja ezt,a barátommal 7 hónapja együtt vagyunk,szeretjük egymást és ezt anya is tudja.Ő az első barátom,nem értem,hogy anya miért csinálja ezt.
15/L
Jól le lettem pontozva azért, mert azt írtam, hogy szerintem ebben semmi rossz nincsen.
Pedig így gondolom. 15 évesen már csak van annyira felelősségtudó az ember, hogy nem fekszik csak úgy le valakivel. Ha szülői tiltás és veszekedés kell ahhoz, hogy ez ne történjen meg, akkor ott már valami régen rossz, és akkor úgyis mindegy.
A kérdező igenis felelősségteljesnek tűnik, egymás mellett aludtak, nem történt semmi.
Na és? Aki itt hőbörög, hogy gyerek még, stb. az sosem volt táborban? Sosem szöktek be hozzátok a fiúk este? (És nem, képzeljétek, hogy 9-10 évesen sem csináltunk semmit, azon kívül, hogy félelmetes sztorikat meséltünk egymásnak, és "szívattuk" a tanárokat azzal, hogy a hátuk mögött osontunk a folyosón egyik szobából a másikba takarodó után. És, ha jött a tanár ellenőrizni a szobát, a "felesleges" emberek bújtak mindenhova: ágy alá, vagy ágyba!!!, mellénk. Volt ilyen, buli volt, és senkivel semmi baj nem történt.)
Szerintem prűdség már, ami manapság megy, és én nevetségesnek tartom. Ha annyira le akarnak feküdni, akkor nem kell nekik ahhoz egy tanár, aki megengedi, hogy együtt aludjanak, megoldják bárhol. És nem használták ki a helyzetet, nem éltek vissza senki bizalmával. Csak egy szobában (akár egy ágyban) aludtak. Na bumm, mi van akkor? Szerintem semmi.
De biztos én vagyok a furcsa.
: D Én is lelettem pontozva : D Ki találta ki ezt a pontozósdit? (Ja bocs a moderátorok) hogy ennek mennyire semmi értelme :)) Attól még valakinek az marad a véleménye, mert lepontozzák... :)
Én őszíntén leírtam de azt kihagytam:
Mit kellene csinálnod: Leülni vele és értelmes felnőni készülő Nőként megbeszélni vele, hogy te csak szerelemből aludtál vele, nem szexből:) Ő is volt fiatal, és a lánya maradsz még akkor is:))
Miért balhézott: Azt már leírtam megijedt, ami szerintem normális is. Oké, hogy nem egyből arra kell gondolni, de egy anya szerintem mire gondol először? 'Jajj kislányom, aztán mit csináltatok kipróbáltátok az új garnitúrát?' : D Szerintem ez csak az ijedtség időzte elő, és elhiszem hogy nem történt semmi, de anyukádnak mondd el, ha pedig lenyugszik mégegyszer, amíg ideges úgy sem hatja meg nagyon. 14L voltam megint :)
7-es és 9-es hozzászólóval maximálisan egyetértek!
és én is bírom a kommenteket, hogy 15 évesen még barbizni kéne, meg hú meg há, meg nem való a szex egy 15 éves gyereknek...
attól még hogy valaki 25 évesen érik meg szellemileg és testileg hogy szexeljen, attól még nem ez a "tökéletes kor" arra hogy elveszítse a szüzességét
ja és amúgy kedves kérdező, nyugodj meg, én 18 évesen jöttem össze az akkor 15 éves barátnőmmel,az ő szülei is féltették őt, meg hasonlókat gondolhattak rólam, mint a te barátodról,de még sem jött be a kihasznál és otthagy szöveg, ma van 23 hónapja hogy együtt vagyunk
Első gondolatom az volna, hogy nem örülnék ennek szülőként, ugyanakkor belegondoltam valamibe.
16 évesek voltunk és nyári táborban voltunk, több iskolából jött hasonló korúakkal. Az egyik barátnőmmel akartunk ketten egy faházban lenni, de beraktak mellénk egy szörnyen horkoló csajt. Egyik éjszaka elegünk volt belőle, átmentünk két sráchoz és a földön aludtunk. Nem is emlékszem a nevükre, annyira nem ismertem őket. Most akkor ezek után egy olyan sráccal aludni, akivel az ember 7 hónapja együtt van és régóta ismeri, semmiség...
Háromféle nevelési stílus van: 1. autokrata 2. nemtörődöm 3.demokratikus.
Az autokratának behódol a nevelt. Addig igyekszik jó lenni, míg figyelnek rá,mert fél a büntetéstől, de ha kikerül a látókörből, akkor elengedi magát, s nem is tudja, mi a helyes, csak mitől kell tartania.
A nemtörődöm nevelőnél teljesen magára van hagyva a gyermek, nincsenek értékek, amit követni szeretne,rombol, nem állítanak korlátokat számára,
A demokratikus megtanulja, mi a helyes, mi a jó, és akkor is ehhez tartja magát, ha nincs ellenőrzés, mert ő maga látja be, hogy miért az a helyes viselkedés.
Nem vagyok elvakult,ismerem elég jól a barátomat ahhoz,hogy tudjam,szeret és bízhassak benne.Nem hiszem,hogy még barbiznom kéne,15 éves vagyok,nem 5.
Neeem,természetesen nem aludtunk egy ágyban,Ő aludt a szoba egyik felében,én pedig a másikban és 3 méter távolságnak mindig lennie kellett közöttünk,különben megszólalt a riasztó...-.-'
Most úgy őszintén,17:35,mi értelme lett volna az együtt alvásnak,ha külön ágyban alszunk?!
Nem pár napja vagyunk együtt,szeretem és már lefeküdtem vele néhány hete,de védekezünk mindig és ha igaza lenne anyának,akkor dobott volna,miután először lefeküdtem vele.De nem ez történt,azóta sokkal jobb a kapcsolatunk,de ezt sem mondhatom el anyának,mert ha egy átlagos együtt alvás miatt ezt csinálja,akkor nem tudom,hogy mit tenne,ha megtudná,hogy lefeküdtem a barátommal.
Azért lettetek lepontozva, mert az első pár válaszadó az erkölcs gyémántszobra, csak úgy sugározzák a kemény élettapasztalattal átitatott morális felsőbbrendűséget.:D
Tényleg kiakasztóak az ilyen emberek, hőbörögnek, ha egy 15 éves lány fiúzni mer, mert akkor már biztosan "krva",
gondolom ők merev háttal ültek az iskolapadban 18 éves korukig, éjjel-nappal. Általában az ilyenek ugatják le a nemi-erőszak áldoazatit is, hogy "te tehetsz róla, minek fested ki magadat".
Na, de viccet félretéve: Kérdező, egyszer hívd meg barátodat, hátha anyukád jobban megismeri és megkedveli,
vagy ülj le és mint nő a nővel próbáld vele megértetni, hogy Te nem vagy "olyan" lány.
Na, itt az 53 százalékos, nőgyűlölő szerencsétlenség is...
Ember, szedjél már össze valami barátnőt!
Bocs, az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!