Mit csináljak az anyummal, ha kiakadt, mert megtudta, hogy a barátommal együtt aludtunk? Miért kell ebből ekkora balhét csinálnia?
Voltunk a sulival sítáborban és a tanár mondta,hogy ő nem akar ügyet csinálni abból,hogy ki-kivel alszik,döntsük el mi.Ezért én és a barátom egy szobában aludtunk.De tényleg nem volt semmi köztünk,mert ott volt még a legjobb barátnőm és az ő barátja is,szóval na...
Most viszont megtudta,hogy együtt aludtunk és kiakadt.De nem értem,hogy miért
.Azt mondja,hogy a barátom csak kihasznál és hogy ő senkit nem tud szeretni,hiányoznak belőle az emberi érzelmek,olyan,mint a szülei,stb.
Ezeket mondta,miközben tudja,hogy imádom a barátomat és ő is engem.Anya pedig nem szereti sem a barátomat,sem a srác szüleit,mert szerinte elkényeztetik a páromat,mindenre pénzt adnak neki,csak hogy ne kelljen vele foglalkozniuk és az a véleménye róluk,hogy "sznob gazdagok,akik mindent és mindenkit kihasználnak".
Nem tudom,hogy miért csinálja ezt,a barátommal 7 hónapja együtt vagyunk,szeretjük egymást és ezt anya is tudja.Ő az első barátom,nem értem,hogy anya miért csinálja ezt.
15/L
A "nem volt semmit" úgy értettem,hogy ott,akkor nem volt.Azt nem írtam,hogy egyébként nem volt...
A kérdés pedig nem arra irányult,hogy mit csináltunk akkor,hanem arra,hogy miért ilyen anya és mit tegyek,hogy ne legyen ilyen.
Két dolgot tehetsz: azt sem kötötted anyukád orrára, hogy már túl vagy az első szexuális élményeden, akkor éld az életed továbbra, de ne csodálkozz, hogy anyukád retteg, hogy meg fog történni, de mivel nem beszéltetek ilyen dolgokról valószínű soha, fél, hogy hazaállítasz egy babával,vagy hogy "kihasznál" a srác. A mamák a kapcsolat végekor hajlamosak azt mondani, hogy kihasznált, lefektetett, eldobott.
Vagy főzöl egy kávét,s mellette elmondod, hogy ti már pár vagytok minden tekintetben. Nem merted elmondani, de megtörtént, de szeretnéd, ha megértene. Innentől úgy kellene viselkedned, hogy ne csalódjon benned anyukád - bár nem hiszem, hogy boldog lesz. Esetleg ott is alhat a barátod, ott vacsorázhat, hogy lássa, nem csak a kedvét tölti rajtad, hanem a szüleid szemébe is mer nézni, netán segít is valamiben.
Ritkán, de vannak érett 15 évesek, akik felelősségteljesebbek, mint az éretlen, álomvilágban élő 20 évesek. Nem tudhatjuk, hogy te érett vagy, vagy könnyelmű.
Én nem szeretném, ha a lányom ilyen korán nőne fel, mert kimarad az életéből a vágyakozás, az álmodozás. Azonnal megszerezte, amire vágyott, s innentől mindig jobbra, és jobbra vágyik, s csalódik rendre.
Veled egy idős a nagyobbik lányom.Természetesen nem ítélkezem feletted ,de korainak tartom még a szexet.A legmegdöbbentőbbnek viszont azt tartom,hogy hazudnod kell anyukádnak.Nálunk nincs tabu téma,én nem csak kérdezek de ha a lányom kérdez az én akár szexuális életemről akkor őszintén válaszolok is rá.Sajnos elég szomorú,hogy nálatok nem alakult ki ilyen bizalmi kapcsolat,szerintem ez nem teljesen a te hibád.
ettől függetlenül szerintem is hülyeség volt ilyen hamar belevetni magad az "életbe",de ha már így alakult tudod az unásig ismételt dolgok:Ésszel tedd ne kényszerből és okosan(védekezzetek).
Még annyi jutott az eszembe szerintem kölcsönösen lenne mit mondanotok anyukáddal egymásnak,talán még nem késő:)
Sok sikert!!!!
ha a lányom 15 éves korában már nem lesz szűz falnak szaladok,
egy 15 éves gyerek épphogy elhagyta az általános iskola padjait.
Nem azt mondom, hogy még babázzon, ismerkedjen a másik nemmel de azért ne feküdjön még össze senkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!