Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az anyummal, ha...

Mit csináljak az anyummal, ha kiakadt, mert megtudta, hogy a barátommal együtt aludtunk? Miért kell ebből ekkora balhét csinálnia?

Figyelt kérdés

Voltunk a sulival sítáborban és a tanár mondta,hogy ő nem akar ügyet csinálni abból,hogy ki-kivel alszik,döntsük el mi.Ezért én és a barátom egy szobában aludtunk.De tényleg nem volt semmi köztünk,mert ott volt még a legjobb barátnőm és az ő barátja is,szóval na...

Most viszont megtudta,hogy együtt aludtunk és kiakadt.De nem értem,hogy miért

.Azt mondja,hogy a barátom csak kihasznál és hogy ő senkit nem tud szeretni,hiányoznak belőle az emberi érzelmek,olyan,mint a szülei,stb.

Ezeket mondta,miközben tudja,hogy imádom a barátomat és ő is engem.Anya pedig nem szereti sem a barátomat,sem a srác szüleit,mert szerinte elkényeztetik a páromat,mindenre pénzt adnak neki,csak hogy ne kelljen vele foglalkozniuk és az a véleménye róluk,hogy "sznob gazdagok,akik mindent és mindenkit kihasználnak".

Nem tudom,hogy miért csinálja ezt,a barátommal 7 hónapja együtt vagyunk,szeretjük egymást és ezt anya is tudja.Ő az első barátom,nem értem,hogy anya miért csinálja ezt.

15/L

2012. febr. 29. 17:16
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

18:50

Neked van papírod arról,hogy normális vagy???

Nem hempergek minden jött-menttel,a barátom az egyetlen,akivel lefekszem,de gondolom te magadból indulsz ki...

Mint írtam,anya azért nem szereti a barátomat és a családját,mert ellenzi,hogy sok mindent megadnak a barátomnak és ez neki nem tetszik.Semmi közük a cigányokhoz,megnyugtatlak.De nem értem...te honnan vetted,hogy a barátom cigány?Ehhez elég nagy fantázia kell.Vizsgáltasd ki magad.

2012. febr. 29. 18:53
 22/45 A kérdező kommentje:
Az utolsó kommentem az első 18:50-es "válaszadónak" küldtem,nem annak,aki normális választ adott,természetesen.
2012. febr. 29. 18:55
 23/45 anonim ***** válasza:
60%

Kérdező, ne figyelj arra az 53%-os nyomorékra, minden nővel kapcsolatos kérdésre ugrik, mert rossz az élete és ez elégíti ki.

Tényleg normálisnak tűnsz, próbáld meg azt a verziót, hogy anyukádnak jobban bemutaod a párodat.

2012. febr. 29. 18:56
 24/45 anonim ***** válasza:
33%
Tizenöt évesen veszélyes dolog felé haladsz. Alkalom szüli a tolvajt. Édesanyád okkal félt; túl fiatal vagy, nem látod még tetteid esetleges következményeit.
2012. febr. 29. 18:57
 25/45 anonim ***** válasza:
63%

Milyen veszélyes dolgok felé? Ti burokban éltek emberek?

Nekem is volt 16 évesen barátom, mégis tudtam magamra vigyázni, kb. 20 évesen volt először szexuális kapcsolatom.

2012. febr. 29. 18:59
 26/45 anonim ***** válasza:
14%
Ja, most olvasom, miért intettek óva. Most már értem. :>
2012. febr. 29. 19:01
 27/45 anonim ***** válasza:
21%
Óóóó, most ugrott a majom a vízbe. Szóval már meg is húzattad magad. Mégsem vagy annyira komoly, kicsilány. Szegény anyádat meg ott vered át, ahol csak tudod. Úgy tűnik, bármennyire is gürizett, mégsem tudott rendes lányt csinálni belőled.
2012. febr. 29. 19:04
 28/45 anonim ***** válasza:
Szerintem az a baja, hogy nem avatod be a dolgokba, írtad, hogy már lefeküdtetek, de nem mondod el...Szerintem elsőnek anyukáddal kezd el jobb kapcsolatot kialakítani, hogy mindent elmondhass neki(akármilyen szigorú anyával meglehet ezt csinálni, barátnőm szülei nem engedték sehova, randizni se, de elkezdett velük beszélgetni, megértették, rájöttek, hogy lehet benne bízni és tud magára vigyázni), kezdj el neki több mindent elmondani, a barátodról, hogy jajj segített megérteni a matekot pl.XD Meg úgy mindent és mikor már érdeklődik, vagy érzed, hogy jobban megértitek egymást, akkor kezd el felhozni, hogy rendes meg stb.. De anyukáddal milyen kapcsolatod van? Sokat beszélgettek?
2012. febr. 29. 19:05
 29/45 A kérdező kommentje:

Semmilyen veszélyes dolog felé nem haladok.Mindig védekezünk,nem fekszem le minden hétvégén mással,nem vagyok ri***c.Semmi gond nincs velem,mindenki egy visszahúzódó,csendes,aranyos pici lánynak tart és a felnőttek előtt ilyen is vagyok,csak akkor engedem el magam,ha a barátaimmal vagyok.

Muszáj hazudnom anyának,különben sehová nem engedne el,annyi lenne a társasági életemnek.De soha nem keveredek bajba,nem drogozom,nem iszok annyit,hogy a nevemet se tudjam megmondani.Persze,hogy félek anyával őszintén beszélni,ha minden apró dolgon kiakad és üvöltözik.Már megtanultam,hogy jobb titokban tartani előtte a dolgokat és úgy mindenkinek jó lesz.Ő sem lesz idegbeteg,én is szórakozhatok.

Ha beszélgetünk is,akkor általában veszekedés lesz a vége.

2012. febr. 29. 19:11
 30/45 anonim ***** válasza:
91%

Nem voltál fair - kérdező.

A "nem volt köztünk semmi"-vel félrevezetted az olvasót. Gondolták, hogy kislányról szól a történet.

Hogy ott, akkor nem volt semmi, de már lefeküdtetek, akkor mi a kérdés?

Már döntöttél, azt is, hogy nem kötötted anyukád orrára.

Innentől felnőtt vagy, mert felnőttként élsz. Remélhetőleg mindig tudni fogod, hogy mit csinálsz.

2012. febr. 29. 19:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!