Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mik voltak azok a mondatok...

Mik voltak azok a mondatok amikkel megbántott a párod? Mi volt a reakciód rá?

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 15:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
79%

Olyan is van, nem is ritka, csak a pasik nem jönnek ide panaszkodni egy rakat idegennek, hogy mivel bántotta meg őket a szemük fénye :)

Ők morognak magukban, aztán másnap már elfelejtik, vagy ha nem, akkor sem jönnek netre és írják ki országnak-világnak. Lehet, hogy ők csinálják jól :) Mi meg itt csámcsogunk évekkel ezelőtti sztorikon, amivel néhány csak jól feldühítjük magunkat, miközben újraéljük a szemét dumáikat.....holott a pasik meg már nem is emlékeznek erre, nem hogy kibeszéljék idegeneknek :)

2012. márc. 3. 23:14
 32/36 wiWell ***** válasza:
Az exemnél voltam egy este mikor hívta az apja, hogy hozott neki valamit (albérletben lakott). Akkor azt mondta nekem, hogy bújjak el valahova, hogy nehogy meglásson az apja, kb. fél éve voltunk egyutt.
2013. jan. 30. 12:42
 33/36 anonim ***** válasza:
Nekem is volt pár,de már nem tudnám leírni.
2013. jan. 30. 13:29
 34/36 anonim ***** válasza:

ex-barátom: "minek is találkoznánk sűrűbben, akkor csak megunnánk egymást" "a munka amit te a végzettségeddel elláthasz, nem nagy szám, 8 általánossal is meg lehetne csinálni..." (mondta ő, akinek csak szakmunkás bizonyítványa van és a szakdolgozatom se tudta végig olvasni, mert olyan magas volt neki...holott humán szak, szóval semmi elvont képlet vagy valami...)

Másik exem: 2 évet voltunk együtt, sokat voltam nála, de nem laktunk együtt. Egy ilyen alkalommal elindultunk tőle be a városba, de alig mentünk egy 100 métert már nyafogott, hogy túl erős a fény, otthon hagyta a napszemüvegét. Mire én mondom neki: "menjünk haza a szemüvegedért". Válasz: "mi a fenének mondod, hogy haza, te nem ott laksz..."

2013. jan. 30. 14:24
 35/36 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok!És néha ha összeveszünk leszoktam s..gfejezni,bunkózni,meg olyanokat vágok a fejéhez ami nem is úgy van..csak azért,hogy megbántsam!!

Szóval mi nők sem vagyunk kivételek a megbántásban!Csak sokszor ezt elfelejtjük!

2013. jan. 30. 15:16
 36/36 anonim ***** válasza:
szerintem az természetes, hogy a nők se kivételek a megbántásban csak: szerintem sokkal kevesebb férfi használhatha ezt a kategóriát mint nő, illetve gyanítom, hogy egy férfi nem raktározza magában olyan mélyen ezeket a sértéseket. Egyébként én is nő vagyok. Szerintem két dologgal sérthettem meg az eddigi két exemet. Egyikkel közöltem egy vitánk kapcsán, hogy felettébb primitívnek találom. Belegondolva tényleg az volt, főleg hozzám képest, de tudom, hogy próbált tenni ellene és ez őt rosszul érintette. A másikkal közöltem, hogy olyan lett, mint az apja. Tudni kell róla, hogy próbál elhatárolódnii az apjától, bár tény, hogy hasonlítani kezdett rá.
2013. jan. 30. 16:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!