Mik voltak azok a mondatok amikkel megbántott a párod? Mi volt a reakciód rá?
Engem imádott tesztelni. Csináljak meg csip-csup dolgokat. Aztán ha nem úgy ment mint ő akarta/más véleményem volt:
"Én nem tudok veled mit kezdeni!"
Veszekedésekkor meg, mikor elmondtam a véleményem:
"Hát ez nevetséges!"
Magyarázni próbálta utána (nem túl nagy hévvel) hogy nem én vagyok a nevetséges, de mivel ez többször is előfordult a kérésem ellenére, és ezer más piszkálás, türelmetlenség, durca volt a végére, besokalltam.
(Volt még sok másik mondat, de ezek maradtak meg legjobban)
mondok egy jót ahol anyám akadt ki apámra:
anyám-azért válunk mert alkoholista vagy
apám- igen de azért ittam,mert te küldtél el bevásárolni tehát a te hibád, hogy alkoholista lettem(mert ilyenkor mindig megvette a maga kis alkohol adagját)
exem mondta már szakításunk után nem sokkal: "nem vagy olyan jó nő mint amilyennek képzeled magad" rácsaptam a kocsiajtót, azt hittem kiszakad, erre ő majdnem elütött.
Mostani párom: "te el akarod magad vetetni?" :( ennek az az előzménye, hogy mi sosem beszélünk a jövőnkről és amikor lottóztunk, felhozódott hogy mi lenne ha nyernénk sok pénzt, félretenne házra, stb. Rákérdeztem hogy milyen házra? mondta, hogy hát a mi külön házunkra gyűjt. Na ezt nem tudtam, sosem beszéltünk róla és én tovább vittem a történetet: akkor mik a tervei velem, stb:) Hát ez neki nem tetszett és akkor hangzott el ez a mondat:(:( nagyon rosszul esett, hogy ezt nézi ki belőlem.
1 éve vagyunk együtt.
Amikor terhes voltam, dolgoztam majdnem végig, nagy hassal elég sokszor szarul voltam, fáj a hasam, mindenem, de sosem adták át a helyet a villamoson. Mondtak a férjemnek, hogy most már abbahagynám a melót, nem bírom fizikailag. Ő meg azt mondta, nehogy táppénzre menjek, kell a pénz, inkább ha nem adják át a helyet, lobogtassam meg a terheskönyvemet és küldjek el mindenkit a francba......
Nem tetszett, hogy abszolúte nem toleráns. Neki én terhesség alatt egy nyávogós nő voltam....szerinte nem viseltem elég szívósan. Nem tudok mondásokat kiemelni, de ez volt a kilenc hónapból kb. 8. A kilencedikben már kezdett megérteni, 8 hónap alatt felfogta hogy a terhesség nem épp vidámpark..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!