Mik voltak azok a mondatok amikkel megbántott a párod? Mi volt a reakciód rá?
A családtagjaimat illette csúnya szavakkal. De ezzel nem őket hanem engem bánt és ezt nem látja.
Semmit nem tettem...csak sírtam. De utána bocsánatot is kért.
Én is mondtam neki csúnyát nem csak ő nekem.
Nyilván ezek heves viták közepette hangzanak el.
"Csak azért kellettem, hogy szüljek neked, neked mindegyik nő csak erre kell, de amelyiknek van esze az elveszi tőled!"
A mai napig nagyon szégyellem ezt, mert van egy kislánya ( vagy nem az övé, sajnos nem derült ki) akit az anyja nem enged látogatni és más bevállalta az apaságot, így szegénykém teljesen kikészült, semmit nem tud tenni míg a kislány fel nem nő.
A másik baba egy másik nőtől meghalt még a pocakban, mert a nő nem foglalkozott vele, ivott, drogozott...de csak miután terhes lett, nem akarta a babát.
"Miért nem vagy olyan, mint anyám?"
"Hízzak el és háljak apáddal?"
Soha többet nem mondott ilyet :)
Az exem 2 hónap alatt többször megbántott. Akart adni 20000 forintot(Nem volt rá szükségem, csak úgy a kezembe akarta nyomni egy 2 hetes kapcsolatban). Én mondtam, hogy nem fogadhatom el, erre az volt a válasza, hogy tegyem el, úgyis csak a pénz miatt vagyok vele. A reakcióm az volt, hogy ne nézzen már kurv@nak.
Kb. 2-3 héttel később egy koncerten voltunk és balhézni akartak a haverjaival, ami nekem nem tetszett és szóvá is tettem. Azt mondta, hogy csak egy kis csitri vagyok ne szóljak bele a nagyok dolgába. Volt igazság a mondatában(én 17 éves voltam, ő 31.), de rosszul eset, főleg, hogy igazam volt.
Más miatt, de rá egy hónapra szakítottunk.
A párom egyszer bántott meg. Valaki felrakott társkereső oldalra és a párom haverja ezt megtalálta és riasztotta a páromat. Felívott és azt mondta, hogy mondjam meng neki, ha nem elég jó nekem és megérti. Mindezt úgy, hogy nem is tudtam miről beszél. A reakcióm: Mi van? Miről beszélsz? Szép kis vita lett belőle, de azóta is szeretjük egymást, együtt vagyunk. A jóakarómnak meg üzenem innen is, hogy nem jött be a terve.
19/L
Az én esetem vicces volt,így utólag belegondolva,de szakítás lett a vége.Teljesen normális nagyon kellemes kapcsolat volt.Én voltam 19 ő 21.
Egy fél év után nála voltam egész hétvégére,viszont Szombaton megölt a láz,mondta hogy ne menjek haza,vigyázz rám és ápolgat,amíg nem ment 39 fölé videójátékoztunk,teáztunk dumálgattunk utána rosszul lettem és ledőltem az ágyba aludni,oda jött oda akart bújni elkezdett csókolgatni minden.
Mondanom sem kell hogy 39.6-al mihez nincs kedve az embernek,be volt dugulva az orrom fájt minden.
Erre ő: "Olyan vagy mint egy darab nyamvadt farönk".
NAGGYYYOOOONN megsértődtem.Elkezdtem zokogni,ő közben elaludt lázas fejemmel bosszút forraltam és remek ötletem támadt.
Falusiak vagyunk,felhívtam apum,hogy hozzon el egy rönköt az udvarról és segítsen behozni .Tudni kell a srácról,hogy ha alszik atombombára nem kell fel.
Apum gondolom felfogta a szitut,nem kérdezett sokat,jött és behozta,betettük az én alvóhelyemre,betakartam :D:D:D
Egy repedésbe gyűrtem egy papírt:
"Ezt a gondoskodó rönköt,akkor és annyiszor basz-hatod,ahányszor szeretnéd,de ne feledd ő kielégíthetetlen,lehet túl nagy feladat az 5 centised számára"
IIIISZOOONYATOSAN KIAKADT:D:D:D:D
Először fenyegetett,pattogott,haragudott minden,de szerintem nagyon jó voltam,talán kicsit gyerekes de vicces volt akkor nagyon.
Azóta 100000000000szer kért bocsánatot,de nem fogadtam vissza.Férjnél vagyok,Budapesten 2 gyerekkel.27L.
"akkor agyad van mint egy darab mogyoró"
"ha ilyen ostobán tudsz viselkedni menj a pics@ba"
mindkettő után sűrű bocsánatkérések hangzottak el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!