Mik voltak azok a mondatok amikkel megbántott a párod? Mi volt a reakciód rá?
Te egy gumicsizmás paraszt vagy.
Reakcióm az volt, hogy magamba zuhantam. Nagyon rosszul eset és ezt mind azért monda, mert mondtam neki, hogy ne vegyen nekem ékszert inkább költse magára. (mind ketten tanulók voltunk)
1. "Végülis te erőltetted"-ezt arra értette, hogy az elején inkább én forszíroztam, hogy próbáljuk meg együtt
2. Kölcsönadott cuccra ezt mondta: "Ha majd szakítunk, visszaadod, most nálad maradhat"
Hogy mit szóltam? Semmit, mert szerelmes voltam. Ma meg már bánom, hogy nem vágtam ki az első beszólásánál.
Azt hiszem fél éves volt a gyerekünk,amikor nagyon kibuktam. Fél év nem alvás,egész napos készenlét után kicsit besokaltam. (Ehhez tudni kell,hogy én világ életemben sokat aludtam,az én átlag alvás időm 10 óra.)
Nem hisztiztem vagy ilyesmi,csak szóba hoztam,hogy fáradt vagyok,nem hittem,hogy ez ilyen nehéz. Erre az én drága párom benyögte,hogy nem érti,mi bajom,mikor egész nap otthon vagyok,azt csinálok,amit akarok. Erre az volt a válaszom,hogy a hétvégén hazamentem anyukámékhoz,ott is aludtam,addig a férjemre bíztam a gyereket. Ezt úgy kell elképzelni,hogy este fürdés után elmentem anyukámékhoz és reggel már mentem is haza. Attól kezdve nem szólt egy szót se,sőt,ott segített,ahol tudott. :)
Ő:"Vastag a combod..." Én: "Nem vastag, csak az anorexiás exeidéhez viszonyítva" (170cm vagyok 53kg,szóval..)
Ő: "Olyan vagy, mint anyád" Én: "Kellemetlen.Mint az,hogy Te meg apádra ütöttél" ( Nem éppen mintaszülő egyik sem)
Ma már azért sokszorosan meggondolja, hogy beszóljon-e ;) De ezt a két incidenst is nagyon bánja, úgyhogy béke van :))
Ő megerősödött én meg elgyengültem, nem keresek elég pénzt, nem akarok dolgozni.
Az a helyzet, hogy elvette az önbizalmamat, aztán csodálkozott, hogy kihívásokkal teli munkát nem mertem elválallni. Az utolsó hazugság volt, sohasem voltam lusta.
Szerintem szemét megjegyzései voltak.
A gumicsizmás paraszt vagyok
És mi akkor szakítottunk, mikor azt mondta, hogy
Én még kipróbálni más lányokat te meg addig várj rám és ha kiéltem magam akkor újra összejövünk és együtt fogunk élni.
Magamba pedig gondoltam, hogy anyádat. Elég szarul eset ez is, hogy ennyire hülyének néz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!