Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan értessem meg a párommal...

Hogyan értessem meg a párommal, hogy igazán segíthetne az itthoni munkákban?

Figyelt kérdés
Régebben segített, bár akkor sem vitte túlzásba, de mióta itthon vagyok a gyerkőccel (1,5 éve), már semmit sem segít, mivel én úgyis itthon vagyok. Egész nap a számítógép mellett ül a munkahelyén, majd hazajön és már ül is le a géphez pihenni. A beszélgetés lepereg róla.
2012. febr. 27. 16:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Sajnos ő semmit nem csinál a gyerek körül. Még soha nem volt ott a fürdetésnél sem, hiszen "én ezért vagyok itthon"... Próbáltam azt is, hogy nem csinálom meg azt amit rá bíztam, de hónapokig csak nem várhatom, hogy kivigye a szemetet vagy kitegye a kukát.

2012. febr. 27. 18:13
 12/14 anonim ***** válasza:
Tejóég! Együttérzésem! Az én emberemmel sem könnyű, de a tied.. Legutoljára, amit írtál, tisztára úgy hangzik mintha csak annyi történt volna nálatok, hogy neked új állásod lett és neki semmi köze a gyerekhez. Hát nem tudom, de vagy megütném jó erősen valamivel, vagy elcuccolnék egy kis időre, hátha feltűnik neki hogy eltűntél a "munkahelyedről a projekteddel együtt" ;)
2012. febr. 28. 10:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Hát fel kell vilagositani, hogy ez nem SEGÍTÉS. Hanem az ő dolga gondoskodni sajat magarol, és a babáról és fele részben.
2012. márc. 5. 22:46
 14/14 anonim ***** válasza:

"Néha már úgy érzem megmondom neki, hogy vagy segít vagy összepakolom a cuccait és mehet ahová akar..."

Egyszerűen ne csinalj meg helyette semmit!

Csak Magadnak keszits etelt, csak Magadra vasarolj, csak Magadra moss. Ne vegyél meg neki fogkrémet, WC-papírt... Mert ezeket mind ŐHELYETTE csinálod.

Tanuljon meg egyedül lakni, es majd utana párosodjon. Indiában ha egy férfi ezt csinalja, vagy csalja a feleségét, akkor a feleség nem magában keresi a hibát, hanem elmegy a szuleihez és számonkéri rajtuk, hogy miért nem készítették fel a fiukat a házasságra!

2012. márc. 5. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!