Mit tehetnék? Csak az orvos segíthetne?
A párommal még az elején minden rendbe volt, majd kb fél éve-egy éve a stressz miatt csökkent a szexuális együttlétünk,a heti kettő lecsökkent mára havi- kéthavi egyre. Nagy a valószínűsége,hogy tesztoszteron szintje nagyon alacsony.Orvoshoz elmenni nem akar, szerinte meg kellene értenem, hogy neki is rossz ez az állapot, el is hiszem, persze,ha belátná,hogy nem csak neki rossz, hanem nekem is,hiszen vele szembe, én néha egy érintésétől beindulok, s szó szerint szerintem élvezi, hogy felizgat akaratlanul, utána meg hoppon maradva szomorkodok. Pettingelni nem akar sem masztizni sem, mert nem tudja elengedni magát. Mára már ott vagyok,hogy zavar a jelenléte, nem kívánom az ölelését, nem akarok egy légkörbe sem lenni vele, s mivel megtudtam, hogy neki nem kellemes szex közbe, ez miatt még el sem tudom engedni magam az alatt a ritka alkalmakkor, mindig az jár a fejembe.
SZerintem, kezdek eltávolodni tőle, s nem tudom, mit tehetnék, ő szerinte meg nem vagyok eléggé megértő. Mit tegyek? Régen mindent bevetettem, új fehérneműk, kihívó beszélgetések, de semmi sem segített. Nem tudok harmadik személyről,munka után egyből haza jön,ha nem, akkor szól vagy hatszor is,hogy ne aggódjak.Én már tiszta depis vagyok, hiszen elhagyni nem akarom, de lassan barátként sem akarok vele együtt élni, hiszen még fiatal vagyok( 28 éves) a párom 29, nem idős,ha ez nem változik, lehet,hogy más valaki mellett mind a ketten boldogok lehetnénk. Felvetni ezt a témát sokszor próbáltam, de mindig zavart volt, s mindig veszekedésbe torkollott a beszélgetés. Nem csúnyúltam,amióta együtt vagyunk,nem híztam, hanem fogytam egy kicsit, de ez az állapot nem sokáig lehet, mert a munkahelyet otthagyni nem lehet, másik munka nincs, kikapcsolódni nem tud, feszült minden nap. Én meg bedilizek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!