A kamionos élet érdekelne, jár erre valaki aki segíthetne?!
az a baj hogy szinte lehetetlen kezdőként elhelyezkedni...
a sógorom letette az E-t, és még úgy sem tud munkát kapni, hogy van egy sor protekciója. a fél családom kamionozik, van köztük olyan is,a ki az egyik cég irodájában dolgozik és valami felsőbb figura ő ott, de egyszerűen nincs munka. akik dolgoznak, azokat sem fizetik ki rendesen..
még a Waberers se vette fel, szóval kidobott pénz volt az ablakon, hogy letette a jogsit.
az a baj, hogy ez az egész szakma a 90-es években virágzott csak Magyarországon.
azért én minden jót kívánok nektek, örülnék ha leírnád majd ide, ha történik valami!
Bár én még csak a barátnő kategóriaba tartozom, de 6 éve vagyunk együtt, és ő kezdettől fogva kamionozik. Igen, én is hallottam, hogy a "NapocskaTransz" nem a legjobb, igaz, hogy felvesz kezdőket, de munkát nem igazán tud biztosítani, és a viszonylag normáliosnak hangzó fizetésből mondva csinált okokkal levon egy csomót, és így nem keres többet a sofőr, mintha egy gyárban dolgozna.
Céget ajánlani sajnos nem tudok, ahol a párom van, oda nem vesznek fel senkit, kis cég, és telített a létszám.
Neten keresgéljetek, Apum is úgy talált melót.
Waberersnél is dolgozot, a végén már nem volt megelégedve, minden apróságot levontak és nem is fizettek rendesen.
jéé.én is vasi vok.
:D:D utolsó előtti vok.
Atyaég! 70 ezret???!!!! Ne már! Az előző hozzászólónál a 150 ezret is keveseltem,de ez azért kicsapta nálam a biztosítékot! Hallottam,hogy a Waberersnél mindent levonnak de azért erre nem számítottam. Főleg 5 hét kint 1 hét itthon meló után. Ez nagyon durva. Azóta hol dolgozik a párod? Ott megfizetik legalább?
Amúgy bp-iek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!