Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi sok tizenéves,...

Miért hiszi sok tizenéves, hogy ők feltudnak nevelni egy gyereket?

Figyelt kérdés
16-17-18 évesek sorba esnek teherbe (legalábbis ezen az oldalon) és ők biztos, hogy megszülik, mert feltudják nevelni, igaz pénz az nincs rá, de ők akkor sem "gyilkosok"
2012. febr. 25. 11:34
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
63%

Oké, lehet én vagyok a hülye, mert ketten sem értették, amit mondtam.

Semmi bajom az anyákkal, gyerekekkel, gyerekvállalással.

Az abortuszellenzőkkel van bajom, meg azzal, hogy feketén-fehéren kijelentik, hogy a baba megtartása felelősségteljes, az elvetése nem. Csakhogy ez nem ilyen egyszerű; aki szerint igen, az nagyon buta és álomvilágban él.

Aki azt mondja, hogy: "Nesze neked, kellett szexelni, most szüld is meg a babát!" - hát nekem ez teljesen úgy hangzik, mint a penitencia.

2012. febr. 25. 21:10
 32/32 anonim ***** válasza:
58%

"Nagyon szép, hogy "felelősségnek" hívjátok a babát, ahelyett, amit valóban gondoltok: büntetés. Büntetés a szexért. Szeretnétek, ha a nő szenvedne, amiért élvezi a szexet. (Nem a ribancokról beszélek.) És a kis édibédi, cukimuki babócát használjátok fel, mint büntetés végrehajtási eszközt. Igazán humánus."

Ekkora b@romságot is régen olvastam!

2012. febr. 26. 15:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!