Miért hiszi sok tizenéves, hogy ők feltudnak nevelni egy gyereket?
egy gyerek sose tud "tökéletes" pillanatban jönni úgysem
ezzel éppen nem értek egyet, mert nálunk tökéletes pillanatban jött
Úgy gondolom ez elég relatív.
Ahogy vannak fiatal anyukák, akik nem alkalmasak szülőnek, úgy vannak idősebb anyukák is ilyen helyzetben.
Én 19 évesen lettem terhes, 20 voltam mikor szültem.Imádom a gyerekemet, rengeteg foglalkozok vele, több embertől hallottam vissza azt, hogy "korosztályom mintaképe" vagyok.Azóta van még egy babám, férjem, házam, stb.stb.
Attól, hogy valaki 30-40 évesen szül, még nem biztos hogy jó anya lesz.
Valahol megértem őket, valahol nem. Egyetértek veled abban, hogy az esetek legnagyobb százalékában, ha a szülők nem pénzelik őket, akkor nem tudnák felnevelni a gyereküket. Nem azért, mert fiatal anyák, hanem azért, mert egyszerűen nem lenne anyagi keretük arra, hogy az alapvető dogokat megvegyék a babának.
Régen természetes volt tizenévesen szülni, ha valaki felfogja a dolog súlyát, attól hogy fiatal, még lehet jó anya ma is. Én azt mondom, akinek dolgozik a párja, azoknak szíve joga eldönteni, hogy megtartják-e vagy sem. De azt én is mérhetetlenül gáznak tartom, ha egy fiatal úgy dobálózik nagy szavakkal, hogy kettejük keresete összeadva sem ad ki többet 0-nál. Szerintem gáz szülők nyakára szülni, de méggázabb, hogy ezt sokan nem fogják fel... Félreértés ne essék én nem abortusz párti vagyok, én a védekezés mellett állok ki, mert ha valaki ezzel minden együttlétnél foglalkozik, akkor terhesség igen ritkán következik be!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!