Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszi sok tizenéves,...

Miért hiszi sok tizenéves, hogy ők feltudnak nevelni egy gyereket?

Figyelt kérdés
16-17-18 évesek sorba esnek teherbe (legalábbis ezen az oldalon) és ők biztos, hogy megszülik, mert feltudják nevelni, igaz pénz az nincs rá, de ők akkor sem "gyilkosok"
2012. febr. 25. 11:34
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
15%
A gyereket nem megölni kell, hanem tenni ellene hogy ne jöjjön. :) És akkor máris nem lesznek gyilkosok
2012. febr. 25. 15:35
 22/32 anonim ***** válasza:
98%

22 évesen van egy 2,5 (májusban 3 éves kislányom). Anno védekeztünk, de valami miatt kiszakadt a gumi. Az anyja nem akart bevenni gyógyszert, mondván úgy sem lesz semmi. Hát persze, hogy megfogant. Én mondtam, hogy fiatalok vagyunk, vetessük el, de ő meg a családja hallani sem akart róla. A terhessége alatt pedig összejött egy másik csávóval, így a gyereket fél éves korában otthagyta rám, azóta én nevelem és nem is látta onnatól kezdve. Lemondott a gyerekről, de nem csak ő, hanem az ő szülei is. Most nappali szakos hallgatóként egyedül nevelem a kislányomat. Csak korrepetálásból, ösztöndíjból és gyerektartásból élünk, de nem panaszkodok. Egész jól elvagyunk ketten a lányommal.

22F

2012. febr. 25. 15:43
 23/32 anonim ***** válasza:
86%
Kedves 22F, nagyon klassz ember lehetsz, hogy ilyen fiatalon neveled a kislányodat! Sok sikert az életben, és meglátod, tök jó lesz fiatal apukának lenni, én apukám 20 éves volt amikor születtem és nagyon jó a kapcsolatunk, ma már nagypapa, mert nekem is van egy kisfiam :) Igaz, én 25 évesen szültem, de nem ez a lényeg :)
2012. febr. 25. 15:47
 24/32 anonim ***** válasza:
93%

Kedves 22F!

Sok kitartást és szeretet kívánok neked, és a kicsi lányodnak is!!!!

2012. febr. 25. 16:35
 25/32 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem meg az az ember, akit érdekel, hogy a másik mit csinál a hálószobában, és a testével, ha nem is beteg, de furcsa.

Nagyon szép, hogy "felelősségnek" hívjátok a babát, ahelyett, amit valóban gondoltok: büntetés. Büntetés a szexért. Szeretnétek, ha a nő szenvedne, amiért élvezi a szexet. (Nem a ribancokról beszélek.) És a kis édibédi, cukimuki babócát használjátok fel, mint büntetés végrehajtási eszközt. Igazán humánus.

2012. febr. 25. 17:19
 26/32 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem képesek lehetnek rá. Én 16-17-18 évesen, de akár még most is alkalmatlan lennék egy gyerek felnevelésére, ettől függetlenül még más lehet alkalmas, ismerek több ilyen embert is. A gyerek boldogsága nem a pénztől függ...

A kérdésedből süt az előítélet, erről az jut eszembe, mikor egy 30x éves kifejezetten gazdag ismerősünk várta első gyermekét, jelen volt egy szintén 30X éves gazdag barátnője (akinek már volt egy gyereke) és ilyen megjegyzést tett, hogy : " ne aggódj a gyerek miatt, a ti gyereketek már most több szeretet kap, mint másé" Ezt abból szűrte le, hogy a gyereknek nagyon drága cuccokat vásároltak össze.

21N

2012. febr. 25. 18:01
 27/32 anonim ***** válasza:
87%
Minden elismerésem a tiéd 22F, csodálatos vagy!
2012. febr. 25. 19:25
 28/32 anonim ***** válasza:
91%

22F, minden tiszteletem a tiéd, sok kitartást kívánok nektek! :)

25.-ös válaszoló! Remélem, az élet téged sosem fog "megbüntetni egy gyerekkel"... Szánalmas, hogy így gondolkodsz! Ezzel a kijelentéssel kb minden édesanyát szembeköptél! Nem kell messze menned, nézd meg a Gyermekvállalás kategóriát, hányan izgulnak, sikerül-e teherbe esniük, ők talán mind bolondok?! Áhh...

A 20 éves anyuka

2012. febr. 25. 19:30
 29/32 anonim ***** válasza:
57%
Az ilyen lányok nem gyereket akarnak nevelni hanem 1 cuki babát akivel majd baba mama divatosan felöltözve lehet sétálgatni a parkban, azt hiszik olyan lesz mint az amerikai filmekben hogy majd 30 évese a tini gyerekük legjobb barátjai lesznek.
2012. febr. 25. 19:50
 30/32 anonim ***** válasza:
30%

16 évesen szültem!Nagyon sokat mondták hogy le a kalappal előttem ahogy nevelem a gyerekemet!Bár az anyagiak megvoltak hozzá,azóta két kis lurkónk van külföldi élez ház autó és mindez hitel nélkül!Azokat nem értem én sem akik a semmire szülnek és utána sorban veszik el tőlük a gyerekeket!Vannak sajnos ilyen ismerőseim!Elvették a gyereket rá egy évre szült mégeggyet!Minek is a családiárt meg a gyesért?Vagy mire?Aztán 7 hónapig élt a segélyből és megint elvették a gyereket!Sajnos vannak felelőtlenek de vannak akik ezt tudják válalni!De van olyan ember akit ismerk 30 évesen szült nyomorog a hó végén már ennire sincs!Nevelni nem tudja a gyereket inkább csak vigyázz rá!Szóval fiatalba és idősbe is van rossz és felelőtlen anya sajnos!

23/N

2012. febr. 25. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!