Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrülök a kolis szobatársamt...

Megőrülök a kolis szobatársamtól, mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nincs tekintettel rám. Év eleje óta vagyunk egy szobában. Nappal alszik, suliba alig jár. Éjszaka fent van, vagy éppen hatkor kel, mert msn facebook , chat és egyéb internet függőségei vannak. Nem csinál semmi mást, csak alszik meg gépezik, dudorászik hallgatja a hülye zenéjét.

Füldugóval alszom... Amikor msnezik meg facebookozik, olyna erővel gépel, hogy úgy érzem a fejemben veri a billentyűket. Sírógörcseim vannak tőle.

Sírhatnékom van....

2012. febr. 23. 20:36
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Én most nem azt mondtam hogy menjen be, azt csinál amit akar az ő élete, csak szeretem azt az elvet alkalmazni koliban, meg amúgy is hogy "Élni és élni hagyni"

Jó neked, hogy tudsz aludni zenében, meg csattogásban, meg dumában. Sajnos vagyunk páran akik nem tudnak aludni ilyan zajokban..

Meg is látszik rajtam, mert mindig nagyon fáradt vagyok.

Egyes szobára nincs lehetőség:(

2012. febr. 24. 18:04
 22/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi eltávolítottuk, 3-an laktunk együtt, ő mindig pofázott, zenét hallgatott, cigizni járt ki,semmit se takarított stb... Aztán kiosztottam, hogy nem érdekel a magánélete, egyszer elmondhatja, de oldja meg ő, meg hogy takaríthatna, mert igénytelen, és zavar minket a sok baromsága. Duzzogott, bőgött, ráaludt egyet, megpróbált visszaosztani, aztán összeszedett a koliban egy szerencsétlent, most szinte vele él, csak a cuccai ott vannak még nálunk. Mi hajlottunk volna a dolog megbeszélésére, ő nem akarta, pedig részünkről elmondtuk, vártuk, hogy változtat és akkor minden oké. Végül is csúnyán szólva elüldöztük. Jah, volt még darált hús maradék a mosdóban is, amit kiszedni sem akart :S meg mikróba kajamaradékokat hagyott,stb...

2012. febr. 24. 20:13
 23/23 anonim ***** válasza:

csak ismersz ott a koleszon valami nyugisabb arcot, akinek szintén ilyen partyarc a szobatársa. cseréljetek, gond letudva.

ha itt nyekeregsz a megváltoztathatatlanon, azzal nem oldasz meg semmit. emeld fel a popódat, és cselekedj! amit leírtál, azt én egy napig nem tűrném szó nélkül.

2012. febr. 24. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!