Megőrülök a kolis szobatársamtól, mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs tekintettel rám. Év eleje óta vagyunk egy szobában. Nappal alszik, suliba alig jár. Éjszaka fent van, vagy éppen hatkor kel, mert msn facebook , chat és egyéb internet függőségei vannak. Nem csinál semmi mást, csak alszik meg gépezik, dudorászik hallgatja a hülye zenéjét.
Füldugóval alszom... Amikor msnezik meg facebookozik, olyna erővel gépel, hogy úgy érzem a fejemben veri a billentyűket. Sírógörcseim vannak tőle.
Sírhatnékom van....
2012. febr. 23. 20:36
1/23 anonim válasza:
szólj vkinek hogy helyezzék át máshova.
3/23 anonim válasza:
Ha lány vagy gyere át hozzám, vagy keress vmi kedves fiút aki befogadna ;) :D
4/23 anonim válasza:
Ha nem jár iskolába akkor hogy hogy nem csapták még ki?
5/23 anonim válasza:
hol vagytok? , csak várost....
6/23 anonim válasza:
Nekem is ugyanilyen szobatársam volt :D reggel 4-ig vagy 5-ig égette a lámpáját, közbe meg msn-ezett, azt hittem kivágom az ablakon. De szerencsére vettem füldugót és pár hét múlva átkértem magam egy másik szobába. Most egyedül vagyok egy szobában :D
7/23 anonim válasza:
Rakd be a laptopját a mikróba amikor nincs ott!
8/23 anonim válasza:
Vágd fülön,,, ne hagyd ,ha nem szólsz nem is fogja abbahagyni...
9/23 anonim válasza:
1. szólj neki
2. kérd át magad máshova
10/23 anonim válasza:
Az ilyen nem fogja abbahagyni, tapasztalat, én is voltam évekig egyetemista és kolis. Viaszos füldugó, jó mélyen a fülbe gyúrva, ha jól dugod be, kiszűri a billentyűcsattogás de még a közepes hangos pofázást is (istenem, de gyűlöltem ezt én is). Alváshoz használj szemtakarót. Így ki lehet bírni. Nappal, amikor meg ő alszik, igyekezz minél nagyobb zajt csapni, nehogy kialudja magát. Adj neki a nevemben is, de utáltam az ilyen idiótákat, legszívesebben pofán vertem volna én is őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!